2018 – Inrichting benzinestation Texaco


Heilig BV Heerhugowaard is een trendy  is een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete afvalverwerking en bulk handling installaties. De internationale en nationale klanten zijn overheidsinstellingen en afvalverwerkers.  Met haar grote ervaring heeft Heilig BV bewezen dat zij kwalitatieve, duurzame en betrouwbare machines en installaties bouwt die voldoen aan alle hoge eisen, zodat u het meest kunt profiteren van onze oplossingen: turnkey installaties voor afvalverwerking en bulk handling, machines voor afvalverwerking en bulkhandling, transportsystemen, kolenopwerking, bulk handling en metaalzetterij.
In 2015 worden wegens overname en groei worden in het nieuwe bedrijfsgebouw 2 bedrijven, Beemster Electrical Solutions B.V.en Heilig, gevestigd die op termijn volledig gefuseerd worden. In eerste instantie wordt 2 bedrijven apart gehuisvest met een werkcafé als verbinding……. zodat de medewerkers langzaam kunnen wennen aan de nieuwe bedrijfssituatie.
Heilig BV Heerhugowaard heeft al 30 jaar kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Deze bedrijfsidentiteit, bedrijfs DNA dient op de één of andere manier in het interieur tot uiting te komen. Tevens dient het bedrijfslogo, de kleuren geel en blauw, verwerkt te worden in het interieur.

2018 – Inrichting benzinestation Texaco

De uitgangspunten van de nieuwe, trendy kantoorinrichting is bepaald door Joris Heilig en Björn Warmerdam van Heilig BV samen met Mariëtte Dekker:

  • Eigentijds, modern kantoormeubilair met een industrieel karakter die de 2 bedrijven verbindt zodat een logische samenwerking ontstaat.
  • De indeling van het pand kan open gebroken worden, muren kunnen worden gesloopt, doorgangen kunnen worden gemaakt. Kolommen vangen de draagmuren op.
  • Het oude systeemplafond kan worden gesloopt, om een industrieel karakter te krijgen.
  • Boven de werkplekken wordt door middel van akoestische eilanden licht geïntegreerd.
  • Vloeren moeten makkelijk te reinigen zijn.
  • Er wordt één hoofdentree gemaakt met een receptie, met 2 volledige werkplekken.
  • Door de transparante glaswanden, loopt een eventuele bezoeker door via het werkcafé naar het andere bedrijf.
  • Het vloerpatroon verbindt de 2 bedrijven.
  • Op de eerste verdieping wordt één groot kantoor per bedrijf gemaakt met in het midden een vergaderzaal, die door beiden bedrijven te gebruiken is.
  • Manager werkplekken onderscheiden zich qua vorm, grootte en decor van de medewerkers werkplekken.

2018 – Inrichting benzinestation Texaco : 3. Realisatie

Samen met de opdrachtgevers, Joris Heilig en Björn Warmerdam  worden een planning gemaakt. In de loop van een 12 weken is de metamorfose uitgevoerd. Wil je ook zo’n prachtig modern kantoorinterieur naar ontwerp van Mariëtte Dekker! Bel StaalBaron, Sterk in Sfeer 072-7600010 of mail!

2018 – Inrichting benzinestation Texaco: Projectgegevens

Opdrachtgever Heilig BV Joris Heilig
Creatief Ontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Balie- Keukenontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Interieurbouw StaalBaron BV  Peter Helsloot
Projectleiding StaalBaron BV Marëtte Dekker
Bureau’s productie StaalBaron BV Peter Helsloot
Kantoor-& Kantinemeubilair StaalBaron BV  Peter Helsloot

StaalBaron, fabrikant Interieur & Meubilair
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

StaalBaron, Sterk in Sfeer! is gevestigd in het sfeervolle Business Centre ZienXL in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Schagen in het noorden, gemeente Hollands Kroon in het oosten, gemeente Heerhugowaard in het zuiden en gemeenteLangedijk in het westen. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
ZienXL heeft een bushalte op 100 m afstand en er is een  perfecte openbare busverbinding vanaf station Heerhugowaard.