Advies


Advies over het juiste interieur, sfeervolle interieurs, hippe en trendy  producten, makkelijk te reinigen bekledingsstoffen en de juiste onderhoudsmiddelen daar helpt StaalBaron regio Alkmaar je mee.

Advies StaalBaron : Sfeervolle Interieurs

Omgeving beïnvloedt het welbevinden van mensen. Sfeervolle interieurs maken je blij of dat nu voor de Horeca, Projectinrichting of Zorg is. Naast sfeercomponenten hebben interieurs ook  technische, esthetische en financiële aspecten en uiteraard heel veel praktische kanten, zoals ergonomie, akoestiek en veiligheid. StaalBaron  heeft meer dan 25 jaar ervaring in deze branche en geeft u gedegen advies over de beste manieren en middelen om uw ruimten in te richten.

Advies StaalBaron : Trendy Producten

Omgeving beïnvloedt het welbevinden van mensen. Trendy en handige, multifunctionele producten maken het leven een stuk aangenamer. Deze producten dien makkelijk te reinigen zijn en goed te onderhouden. Keuze van de juiste materialen voor het individuele gebruik is hiervoor essentieel. StaalBaron adviseert over de reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Advies StaalBaron : Onafhankelijk

Echt goed en eerlijk, onafhankelijk advies kun je alleen maar geven als je volledig onafhankelijk bent. Daarom hebben wij ons aan geen enkel merk verbonden. StaalBaron is een onafhankelijk bedrijf en verbindt zich onvoorwaardelijk aan u, onze klant.

Advies StaalBaron : Eerlijke aanpak

Goed advies en eerlijke aanpak van StaalBaron zijn essentieel. De aanpak van StaalBaron is zowel eenvoudig als effectief: StaalBaron neemt u zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen. Dat doen we onder andere door ons werk goed voor te bereiden, goed te luisteren en duidelijke afspraken en offertes te maken. We komen dus ook langs op locatie om onze projecten te tonen en de ruimtes te bezichtigen en op te meten. Alle projecten worden uiteindelijk schoon opgeleverd en ook inhuizen of uithuizen van meubilair en/of vloerbedekking is mogelijk.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. StaalBaron is één van deze ondernemers. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderen, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. De workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met het interieur omgaat!

ZienXL Business Centre
”Samenwerken onder één dak”
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Maak een afspraak 072 7600010 of mail ons!

Voor meer informatie : ZienXL

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.