Bezorgen & Inhuizen


Bezorgen-inhuizen: Na bestelling

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling via de webwinkel gedaan heb?
Nadat u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging via email. In deze email wordt de verwachte levertijd vermeld.
Kan ik producten via internet bestellen?
Jazeker, via de email kunt u bestellen, u geeft daarin naam artikelen, aantal en kleur door. Een deel van het StaalBaron assortiment kunt u vinden op de website. Indien u een artikel in een andere uitvoering, kleur of materiaalsoort wenst dan kunt u het beste de showroom ZienXL , Samenwerken onder één dak, bezoeken. Deze showroom ZienXL heeft ook een volledig bedden assortiment staan.

Wat moet ik doen als het meubel niet aan mijn verwachtingen voldoet?
Indien u een artikel online heeft besteld dan heeft u als klant recht om uw bestelling binnen 14 dagen, in originele verpakking in overleg met
StaalBaron te retourneren. Uw bestelling wordt dan, na correcte aankomst bij StaalBaron aan u vergoed. De verzendkosten, voor het terugsturen, zijn voor uw eigen rekening.
Wat is de levertijd op de producten?
Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De meeste artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd.
U krijgt na uw bestelling een bevestiging van deze levertijd. De levertijd is enigszins afhankelijk van de grote van de bestelling, de locatie van de fabrikant en de levertijden van de desbetreffende leverancier.
Wat is het minimale orderbedrag op de webshop?
Er is geen minimale orderbedrag (exclusief transportkosten).
Kan ik mijn aankopen retourneren?
Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als deze nog in originele verpakking zitten. De verzendkosten, voor het terugsturen, zijn voor uw eigen rekening.

Bezorgen & Inhuizen: Inhuizen op locatie

StaalBaron biedt de service om uw meubilair gemonteerd op locatie volgens tekening te leveren, te monteren, schoon te maken en het afval af te voeren. Deze service noemen wij inhuizen. Op de orderbevestiging krijgt u het bedrag voor het inhuizen bevestigd. Afhankelijk van de goederen, inventaris of vast interieur, hoeveelheid werk, het aanschafbedrag van uw aankoop, krijgt u de prijs die wij u in uw specifieke geval berekenen.

Bezorgen & Inhuizen: Bezorgen op locatie

Bezorgt StaalBaron de aankopen ook thuis?
StaalBaron bezorgt de artikelen via de website bij u thuis, hiervoor worden wel transportkosten in rekening gebracht. Zie de vraag over de transportkosten.

Worden er transportkosten gerekend op de website?
StaalBaron geeft u de keuze: u haalt de goederen op bij ons magazijn, Smuigelweg 1 te Heerhugowaard of StaalBarron zorgt er voor dat deze tegen een redelijke vergoeding thuis bezorgd worden.
■ Vrachtkosten zijn  € 27,50  exclusief BTW per stoel achter de eerste deur.
■ Inhuizen kost € 67,50  exclusief BTW per stoel in uw woning. Afval wordt retour meegenomen.
Dit tarief geldt niet voor accessoires. Voor deze orders gelden de volgende tarieven:
■ Bezorgen per post van accessoires kost € 6,50 exclusief BTW.

StaalBaron, fabrikant Interieur & Meubilair
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

StaalBaron is gevestigd in het sfeervolle ZienXL Business Centre in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Langedijk, Schagen, Holland Kroon en Heerhugowaard. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
Bovendien is er een  openbare busverbinding vanaf station Heerhugowaard.