Brochures StaalBaron

Brochures StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer! zijn verdeeld in onderstaande rubrieken. Elk assortiment heeft zijn eigen doelgroep.

  • INDUSTRImeubel voor hippe interieurs
  • ZORGmeubel voor zorginstellingen
  • HORECAmeubel voor hotels & restaurants
  • THUISmeubel voor zelfstandige ouderen die thuis wonen
  • STAPELmeubel voor multifunktionele ruimten
  • VERGADERmeubel sfeervolle vergaderruimten

INDUSTRImeubel

Deze lijn trendy meubels zijn geschikt voor thuis, hotels, buurthuizen, scholen en zorginstellingen. Het stoere meubilair combineert metaal met Eikenhout en stoer kunstleder. Bovendien verenigt het meerdere functies met elkaar. Bijvoorbeeld stoelen zijn stapelbaar en geschikt voor binnen en buiten, tafels zijn verrijdbaar en geschikt voor rolstoelen, scheidingswanden kunnen worden gebruikt als garderobe rek, bartafels als buffettafels en ga zo maar door………StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer!

ZORGmeubel

Meubels in de zorgsector worden zeer intensief en zwaar belast. Bovendien worden hygiënische en ARBO-technische eisen gesteld aan het zorgmeubilair. Dit assortiment bestaat uit stapelbare eetkamerstoelen, banken voor zorginstellingen, relaxstoelen met beweegbare rugleuningen, sta-op stoelen met urinewerend kunstleder, sta-op eetkamerstoelen, akoestische stoeldoppen, verrijdbare rolstoeltafels, patiëntenkasten, zorgkasten voor huiskamers in zorginstelligen. U kunt per productgroep uw brochure aanvragen. StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer!

HORECAmeubel

De horecasector stelt haar eigen eisen aan meubilair: sfeervol, stapelbaar, verrijdbaar, geschikt voor binnen en buiten, brandnormering, ARBO? Kortom, niet iedere trendy stoel is zomaar een horecastoel. Mocht je meer informatie over horecainterieur willen bel ons dan. StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer!

THUISmeubel

Senioren wonen langer zelfstandig thuis! Aan de ene kant is dat heerlijk maar aan de andere kant vraag dat soms ook aanpassingen aan het meubilair. Een goede, veilige eetkamerstoel is daar een voorbeeld van. Tevens een geschikte tafel waar een rolstoel onder geschoven kan worden of een sta-op stoel met hygiënische urine werend kunstleder. Dit kunt u allemaal vinden in deze brochure.

STAPELmeubel

Gezellige feestzalen, mooie trouwlokaties, universiteiten, theaters, evenementsgebouwen, hotels gebruiken het meubilair tijdens verschillende activiteiten. Het meubilair moet vaak stapelbaar, verrijdbaar, goed schoon te maken, licht van gewicht maar ook zeer sfeervol zijn. Het meubilair van STAPEL meubel voldoet aan deze eisen. Tevens wordt dit sfeervolle meubilair ingezet in restaurants van ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en dagbestedingen. Uiteraard kunt u brochures aanvragen.

VERGADERmeubel

Nederlanders zijn meesters in vergaderen of polderen. Nu is het even digitaal met ZOOM of Teams. Maar ooh wat zouden wij weer graag bij elkaar willen komen in een gezellige vergaderzaal. Dit vergadermeubilair is goed, voldoet aan ergonomische eisen maar is ook sfeervol. Geschikt voor thuis, restaurants, hotels, bedrijven die uitstraling en een positief imago belangrijk vinden. Laat ons u adviseren! UIteraard kunt u de brochure aanvragen.

Bel 072-7600018 of mail voor een positieve leefomgeving!

Deze zorginstellingen gingen u voor