Sensi tafel 100×90

Rolstoelvriendelijk  •  Industrieel  •  Verrijdbaar

Tafelblad Decors M:

5 verschillende tafelbladen met hout

Frame Kleuren:

6 verschillende Metaal bolletjes in donker en lichte tinten

Beschrijving

Verrijdbare tafel in hoogte verstelbaar Sensi

Verrijdbare tafel in hoogte verstelbaar Sensi is een zeer gebruikersvriendelijke tafel op wielen. Deze Sensi tafels worden veelal toegepast bij zorginstellingen en beschikt over een strakke, frisse en moderne uitstraling. Door de terugleggende tafel regels worden rolstoelen eenvoudig aangeschoven. Zowel aan de kopse kant als de lange kant. De tafels zijn uitvoerbaar in verschillende maten en in verschillende decors. Zo kunt u de tafel op maat laten maken. Zo past de verrijdbare tafel in bij uw ruimte en interieurstijl. Geadviseerd wordt om de tafel uit te voeren met 2 wielen in de voorpoten en 2 met een in hoogte verstelbare dop. Op deze wijze kunt u oneffenheden in de vloer vlak stellen. De rolstoeltafels passen perfect bij de stapelbare zorgstoelen BinC A. 

Extra informatie
Deze organisaties gingen u voor

Deze organisaties gingen u voor

Specificaties tafels

Specificaties tafels

SPECIFICATIES

Maten Vierkant 80 x 80, 90 x 90, 100 x 100 cm
Maten Midden 110 x 80, 120 x 80, 130 x 80 cm
Eettafels 180 x 90, 200 x 100 cm
Stamtafels 240 x 100, 260 x 120 cm
Optie tafelblad Eiken massief d:40 mm
Wielen 2 stuks geremd

OPTIES

Hygiëne Tafelblad anti-bacterieel
Wielen 4 stuks geremd
Statafel Diverse hoogten tot 110 cm
Tafelblad Decors M

Tafelblad Decors M

Alle tafelbladen die er zijn met steen en hout

Frame kleuren

Frame kleuren

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste zorgtafels voor mijn huiskamer, wachtkamer, dagbesteding of buurthuis ?

In eerste instantie sluit u aan bij de sfeer en het aantal m2 van uw ruimte.

  • De tafels worden op maat gemaakt in onze werkplaats. Dit betekent dat alle maten voor verrijdbare tafels mogelijk zijn tot een maximale lengte van 4200 mm en breedte van 1300 mm. De tafels worden uitgevoerd met massief Eikenhouten tafelbladen of eenvoudig te reinigen HPL tafelbladen. In zorghuiskamers hebben meestal 3 verrijdbare rolstoelstoel tafels, Twee tafels in maat 1500 x 1000 mm die je ook goed aan elkaar kunt schuiven als één stamtafel. Eén kleinere tafel van bijvoorbeeld 800 x 1000 mm waaraan 2 cliënten apart aan kunnen eten.

Zijn de tafels voor ouderen, jongeren, gemengde doelgroepen?

  • Zowel ouderen als jongeren hebben hufter-proof tafels nodig. De tafels worden intensief gebruikt. Rollators schuiven tegen de tafelspoten, er wordt geknutseld aan de tafels, gelijmd, stiftstrepen van alles. Een metalen tafelframe en een makkelijk te schoon te maken HPL tafelblad zijn tegen zwaar gebruik bestand.

Hoeveel opslag is er aanwezig? Worden er veel verschillende opstellingen neergezet? Worden de tafels veel verplaatst? Moet één persoon de tafels verplaatsen? Wordt de ruimte ook wel eens helemaal leeggehaald?

  • Antwoorden op bovenstaande vragen geeft u inzicht welk tafelonderstel u dient aan te schaffen. Een inklapbaar lichtgewicht onderstel, verrijdbaar tafelonderstel, nestbaar tafelonderstelbaar etc.

Voor meer informatie en advies kunt u altijd bellen!

072 7600010
Is het meubilair makkelijk schoon te maken?

Het meubilair is zeer eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Zowel het frame van metaal of de HPL tafelbladen. De massief Eikenhouten tafelbladen zijn afgelakt met 4 lagen 2-componenten lak. Wegens Europese richtlijnen zijn deze lakken op waterbasis. Dit betekent dat deze lakken op lossen door veelvuldig gebruik van bijvoorbeeld alcoholhoudende schoonmaakmiddelen of allesreiniger. Omdat het massief hout is kunnen wij de finishing na verloop van tijd altijd weer opnieuw aanbrengen.

Indien er een vlek ontstaat, verwijder deze zo snel mogelijk of neem contact met ons op voor advies.

072 7600010
Waar kan ik dit meubilair bekijken en uit proberen?

Deze verrijdbare, inklapbare lichtgewicht tafels met allerlei soorten tafelbladen staan in onze showroom 500 m2, Smuigelweg 1b 1704 PX  Heerhugowaard. In de showroom staan tientallen stapelstoelen, inklapbare lichtgewicht klaptafels, verrijdbare klaptafels, fauteuils, sta-op stoelen, rolstoeltafels en veel meer projectmeubilair....... Indien u een telefonisch aangeeft wanneer u komt, zetten wij de koffie klaar!

072 7600010
Bestaat de mogelijkheid het meubilair door heel Nederland en België te bezorgen?

Jazeker, wij leveren meubilair door heel Nederland en België op de door u opgegeven locatie. Indien u duidelijk naam, afleveradres en eventueel kamernummer opgeeft, verzorgen de chauffeurs de levering volgens de richtlijnen van het RIVM.

  • Let op: in zorginstellingen geven wij het meubilair af bij de receptie.
  • Oud meubilair nemen wij niet mee tenzij u dit uitdrukkelijk vraagt. In dat geval berekenen wij extra vrachtkosten en afvoerkosten. Bovengenoemde kan alleen bij een zelfstandig wonende senior en nooit in een instelling.
072 7600010
Service en Garantie Hoe zit het daar mee?

U ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie op de producten bij "eigenlijk" normaal gebruik. De belasting van de stoelen door lichaamsgewicht moet uiteraard overeenkomen met de productkenmerken. Mocht iets onverhoopt kapot gaan, stelt u ons op de hoogte van uw klacht met foto's. Op deze manier kunnen wij samen kijken hoe wij dit op kunnen lossen.

Het is altijd beter eventuele twijfels van te voren aan te geven, dan kunnen wij er rekening mee houden.

072 7600010
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensi tafel 100×90” te beoordelen

Maak een afspraak met onze zitspecialist!

Indien uw (begin-dementerende) moeder of vader zelfstandig thuis woont, is vallen een reëel gevaar. Het opstaan en gaan zitten zijn potentiële valmomenten. Een veilige eetkamerstoel met armleuningen is dan een hele geruststelling. Bovendien kunnen wij samen met u de juiste zithoogte van de zorgstoel bepalen. met behulp van de meetstoel. Op deze manier kunnen senioren makkelijker opstaan ondanks verminderde spierkracht. Tevens helpen sta-op stoelen bij veilig opstaan. Zorgmeubel heeft een ruime collectie met urine-werende bekleding en eenvoudige afstandsbedieningen.
Zelfstandig en veilig thuiswonen, gunnen wij alle senioren. Zorgmeubel, Beter Leven!

In de showroom staan tientallen ergonomische sta-op stoelen, seniorenstoelen, fauteuils en tafels om te testen en direct mee te nemen. Indien u liever telefonisch of online advies wilt hebben, helpen wij u graag verder.