StaalBaron Heerhugowaard

Smuigelweg 1b
1704 PX   Heerhugowaard

Tel         : 072-7600010
KvK       :  37064955
BTW nr : NL8198.92.397.B01

Email    :  info@staalbaron.nl
Web      :  www.staalbaron.nl

  Contactformulier

  StaalBaron Heerhugowaard

  StaalBaron Heerhugowaard, Sterk in Sfeer, verkoopt projectmeubilair voor het bedrijfsleven, horeca en zorginstellingen. Particulieren kunnen eveneens eetkamerstoelen, tafels, banken en sta-op stoelen komen in de showroom ZienXL in Heerhugowaard. ZienXL is een karakteristiek, Westfriese gebouw ZienXL. ZienXL Business Centre in Heerhugowaard nabij Alkmaar op een vierlandenpunt in de kop van Noord-Holland: gemeente Heerhugowaard, Gemeente Hollands Kroon, gemeente Langedijk en gemeente Schagen op de kruising van 2 provinciale wegen de N241/N242.

  Showroom Opening StaalBaron Heerhugowaard
  Ma t/m vr 9.00 – 17.30
  Zaterdag Telefonische afspraak
  Zondag Gesloten
   072 7600010
  Lunch –  & Vergader -mogelijkheden

   

  StaalBaron Heerhugowaard, Sterk in Sfeer! heeft een speciaal label van meubilair opgericht voor senioren Zorgmeubel. De meubelen uit het assortiment Zorgmeubel zijn sterk, makkelijk te reinigen en verbeteren de zelfstandigheid van kwetsbare mensen op leeftijd of met cognitief disfunctioneren. Maar ook voor hun familie of verzorgers heeft Zorgmeubel extra aandacht: Verbeter Leven!
  Eetkamerstoelen en sta-op stoelen voor senioren in voorraad. Deze stoelen voor ouderen helpen de senioren veilig op te staan omdat de zorgstoelen voldoen aan de eisen die ergotherapeuten stellen aan de maten van de stoelen.
  De sta-op stoelen in combinatie met relaxstand zijn speciaal voor ouderen omdat de bediening zeer eenvoudig is met slechts 2 knoppen. Tevens is de synchrone beweging van de voetensteun en rugleuning van deze sta-op stoel langzaam zodat de ouder wordende hersenen de beelden goed kunnen verwerken.
  Rolstoel tafels maken het prettig zitten aan de tafel makkelijk omdat de armleuningen van een rolstoel tot een hoogte van 73 cm onder de rolstoeltafel geschoven kunnen worden.
  In het gebouw ZienXL, Innovatieve ondernemers onder één dak ! vindt u eveneens interieurstylisten, interieurbouw, meubelbouw, beddenspecialist, reclame bureau, fotograaf en 3D-kunstenaar.