Duurzaam fabrikant

Welke richtlijnen hanteert StaalBaron bij het fabriceren van duurzame en circulaire producten? Hoe dragen de klanten van StaalBaron hun steentje aan bij aan deze producten? Wat doen wij om een duurzame fabrikant te zijn?

StaalBaron is een duurzame fabrikant van lichtgewicht klaptafels, stapelstoelen, verrijdbare garderobe rekken, zorgstoelen. Wij produceren zoveel mogelijk zelf in Heerhugowaard. In Nederland produceren betekent werkgelegenheid in de regio. We stellen onze machines optimaal af waardoor er geen verspilling is van grondstoffen. Bovendien fabriceren wij dichtbij onze klanten, minder CO2 uitstoot.

Wij werken met regionale toeleveranciers in Nederland of Europa. Op deze manier weten wij zeker dat milieuwetgeving wordt nageleefd, mensen werken onder goede arbeidsomstandigheden en CO2 uitstoof door transport tot een minimum beperkt blijft.

Duurzaam fabrikant, Multiple Design

StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer! Fabriceert sterke en duurzame meubels volgens de richtlijnen in onze Productscans beschreven volgens het principe: Multiple Design to maintain, repair and disassembly. In goed Nederlands, multifunctioneel en tijdloos ontwerp, eenvoudig te repareren en modulaire onderdelen die makkelijk te vervangen zijn.Dus stoelen zijn standaard stapelbaar, tafels zijn verrijdbaar en kunnen dienst doen als transportmiddel, garderobe rekken kunnen worden ingezet als akoestische scheidingswanden etc.U hoeft minder producten te kopen, heeft minder ruimte nodig en kunt uw budget dus aan duurzame en sterke kwaliteitsproducten besteden. (Maintain Sensi foto) (Modulair onderwerp is zitting foto)

Innovaties door uw mening! Praktijkvoorbeelden (Nieuws)

Betere producten voor mensen zijn het gevolg:

  • Beter stoelen aanschuiven  >  Wieltjes in de voorpoten van zorgstoelen
  • Minder geluid bij stoelen aanschuiven  >  AcouCaps
  • Betere rolstoeltafels  >  Sensi is in hoogte verstelbaar of verrijdbaar
  • Eetkamerstoelen met sta-op functie  >  Lift-up stoel
  • Betere lichtgewicht klaptafels >  Tavoli serie
  • Betere lichtgewicht en duurzame klaptafels  >  Industri serie
  • Duurzame stapelstoelen  >   Benz A serie
  • Duurzame zorgstoelen  >  Happy A serie
  • Duurzame en trendy fauteuiltje  >  Smile A serie

Deze zorginstellingen gingen u voor