Fabrikant Zorgmeubilair


StaalBaron, Sterk in Sfeer, is fabrikant van sterk, sfeervol zorgmeubilair. StaalBaron produceert voor zorginstellingen onder eigen label, zorgstoelen met armleuningen die stapelbaar zijn, verrijdbare tafels geschikt voor rolstoelen, stamtafels met 2 tafelhoogten, lampenkappen met zwenkarmen om overal goed licht te hebben. Deze producten, zijn ontwikkeld door StaalBaron in Heerhugowaard, en combineren vaak meerdere functionaliteiten of producteigenschappen: stapelbaar, verrijdbaar en koppelbaar, zodat dit zorgmeubilair uitermate geschikt is multifunctionele ruimten zoals inloopruimten. Uiteraard voldoet dit sfeervolle zorgmeubilair zeer goed aan hoge kwaliteitseisen en is het goed en gemakkelijk schoon te maken. Zowel de cliënten als zorg medewerkers ervaren veel gebruikersgemak bij dit unieke zorgmeubilair.


■ StaalBaron fabrikant zorgmeubilair: Producten

 • Stoere, grote bureaus waar minimaal 6 personen aan kunnen werken.
 • Stapelbare zorgstoelen met armleuningen en zitdiepte instelling
 • Verrijdbare tafels waar rolstoelen onder geschoven kunnen worden.
  https://www.youtube.com/watch?v=xOSGOiXW4zE
 • Scheidingswanden van Plexiglas, stoer eikenhout of bekleed met akoestische materialen.
 • Vergadertafels serie Taf! bestaande uit stoere balken en met stroomvoorzieningen voor de laptops en lampen.
 • Kasten als scheidingswanden met een modulair systeem.
 • Inklapbare lichtgewicht tafels voor multifunctionele inloopruimten.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZufFcMb34ew

■ Voor StaalBaron is het een zeer serieus aspect dat meubels en meubelstoffen voor ouderen lekker aanvoelen, een lange levensduur hebben alsmede voldoen aan zeer zware hygiënische eisen en gebruikerseisen. StaalBaron houdt rekening met de eis van verzorgenden ” het moet makkelijk en snel schoon te maken zijn.” Daar waar mogelijk gebruiken wij duurzame producten met kwalificaties als Second life en/of Cradle-to-Cradle producten.
StaalBaron maakt u graag attent op deze duurzame. milieuvriendelijke alternatieven!
■ Met eenvoudige aanpassingen kunnen interieurs en meubels er mooier uitzien, prettiger aanvoelen, comfortabeler functioneren, multifunctioneel ingezet worden en veel sterker zijn. StaalBaron heeft veel kennis van plaatmaterialen, hout- & metaalbewerking, stofferen van meubels. Prettig voor de cliënten en uw medewerkers die met het juiste meubilair of de correcte zorghulpmiddelen werken.


■ StaalBaron fabrikant zorgmeubilair: Opdrachtgevers

 • Stichitng De Waerden
 • Stichting Philadelphia
 • Scorlewald


■ StaalBaron fabrikant zorgmeubilair: Afdelingen

 • Metaalbewerking: lassen, ponsen, buigen
 • Spuiterij: natlak en epoxy lak
 • Stoffeerderij
 • Houtbewerking


■ ZienXL: Samenwerken onder één dak

StaalBaron, fabrikant zorgmeubilair, is gevestigd in het karakteristieke Westfriese gebouw ZienXL. ZienXL  is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderen, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. De workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met het interieur omgaat!

ZienXL huisvest architecten, interieurarchitecten, stylisten, projectinrichter, tafels-op-maat,  beddenspecialist, bouwbedrijf, interieurbouw, meubelbouw, zorg hulpmiddelen leverancier, speciaal voor de intramurale zorginstellingen. Financiële dienstverleners, accountantsdiensten, ICT adviesdiensten,  projectmanagers gespecialiseerd in het bouwen van zorgproducten, website bouwers.

ZienXL Business Centre
”Samenwerken onder één dak”
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Maak een afspraak 072 7600010 of mail ons!

Voor meer informatie : ZienXL

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar op het vier landenpunten tussen de gemeente Langedijk, gemeente Heerhugowaard, gemeente Schagen en gemeente Hollands Kroon.