Toont alle 12 resultaten

Barkruk hout

Barkruk hout


Barkruk hout

Bent u op zoek naar een barkruk hout? Staalbaron heeft een uitgebreid assortiment van onder andere houten barkrukken met rugleuning, houten barkrukken met armleuning, barkrukken zonder armleuning, stapelbare barkrukken en meer! Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende stijlen houten barkrukken. Zo heeft Staalbaron een unieke collectie stijlvolle design barkrukken ontwikkeld. De Bend barkruk is een barkruk met veel ronde vormen en geeft het een unieke uitstraling. Daarnaast heeft u de keuze uit de klassieke retro barkrukken als de Cross of de Clair. De Clair is een schattige barkruk met een vriendelijke uitstraling uitgevoerd met een rieten zitting. Uiteraard zijn de barkukken uitvoerbaar in een groot aantal beitskleuren. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw ideale barkruk! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Houten barkruk met leuning

Ter bevordering van het zitcomfort kunt u kiezen voor een barkruk met rugleuning en armleuning. Deze toevoeging biedt de gebruiker dit extra zitcomfort. Echter, denkt u wel aan de hoogte van de armleuningen en de hoogte van de tafel of bar! Zo kunt u de barkrukken ter gemakshalve onder een bar of tafel schuiven! Daarnaast zijn de barkrukken uit te voeren met NOSAG veren. Deze veren geven extra comfort in een zitvlak en vangen de gebruiker op indien hij of zij wilt gaan zitten. De barkrukken zijn uit te voeren met verschillende soorten doppen. De keuze voor de juiste dop hangt samen met de ondergrond. Onder andere doppen met vilt of doppen met nylon voor een houtenvloer.

Stapelbare barkrukken horeca

Heeft u echter te maken met een wisselend aantal bezoekers of een wisselde opstelling van meubilair. Denkt u dan na over de grote van uw bergingsruimte. Kies dan voor stapelbare barkrukken! Graag helpen wij u met deze keuze!

Horecatafels

Naast conferentiestoelen beschikt Staalbaron over een unieke stapelbare tafels en inklapbare tafels. Zie bijvoorbeeld de uiterst stijlvolle klaptafel Industri. Een unieke lichtgewicht industriële klaptafel van de hoogste kwaliteit. Daarnaast omvat het assortiment ronde klaptafels, stamtafels, verrijdbare tafels en meer vergadermeubilair.