Toont alle 16 resultaten

Barkruk metaal & staal

Barkruk metaal staal


Barkruk metaal

Bent u op zoek naar een barkruk metaal? Staalbaron heeft een unieke collectie metalen barkrukken. O.a. zwarte metalen barkrukken, metalen barkukken met een hoge rugleuning, industriële barkukken met rugleuning. Uiteraard zijn de barkrukken uitvoerbaar in meerdere kleuren, stoffen en kunstlederen. Op deze wijze kunt u de barkruk volledig samenstellen naar uw wensen. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw ideale barkruk! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Metalen barkruk zwart met rugleuning

Staalbaron beschikt over een uitgebreid assortiment barkrukken met een metalen onderstel. Zo heeft u de keuze uit een slede onderstel zoals de Oliver BK. De Oliver BK is een barkruk met strak metalen onderstel in combinatie met een ruime zitting. U kunt de zitting uitvoeren in met een bruin kunstleder waardoor er een stoere industriële barkruk ontstaat. Of u kunt kiezen voor een lichtblauwe velvet stof wat vriendelijker oogt. Door te combineren met kleuren en stoffen kunt u eenvoudig verschillende stijlen creëren. Graag helpen wij u bij de kleurencombinatie.
Denkt u bij het uitkiezen van de barkrukken aan de doelgroep en doeleinde. Ter bevordering van het zitcomfort worden barkrukken uitgevoerd met rugleuning en armleuning Echter, denkt u wel aan de hoogte van de armleuningen en de hoogte van de tafel of bar! Zo kunt u de barkrukken ter gemakshalve onder een bar of tafel schuiven! Heeft u echter te maken met een wisselend aantal bezoekers of ruimte gebrek? Kies dan voor stapelbare barkrukken. Zo is de Old School A XL BK een stoere industriële en stapelbare barkruk. De Sophia BK is tevens een stapelbare barkruk met een zakelijkere stijl.

Industriële statafels

Naast barkrukken beschikt Staalbaron over een stijlvolle en unieke statafel. Zo heeft u de keuze uit de unieke statafels Event en Industri. Deze stoere barkrukken combineren een metalen onderstel met een massief eiken blad. Uniek aan de industriële statafels is dat zij inklapbaar zijn. Daarnaast kunt u ze gemakkelijk verplaatsen door middel van een transportkar. De statafels zijn uitvoerbaar in verschillende topbladen en beitskleuren.
Naast inklapbare statafels zijn de verrijdbare statafels een gewilde keuze voor de horeca, hotels en conferentieruimten. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze statafel.