Toont alle 20 resultaten

Conferentiestoelen

Conferentiestoelen


Conferentiestoelen & conferentiemeubilair

Bent u opzoek naar conferentiestoelen? Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron beschikt over een groot assortiment zaalstoelen, kantinestoelen, tafels en overig conferentiemeubilair. Het assortiment van Staalbaron is zorgvuldig samengesteld, waarbij zowel de functionaliteit als een stijlvol design hoog in het vaandel staan!

Ergonomisch gevormde conferentiestoel

Er zijn een aantal kenmerken waarop u uw conferentiestoel kunt uitkiezen. Ten eerste is het belangrijk dat een stoel goed zit. Een goede stoel is ergonomisch gevormd waardoor de gebruiker er een lange tijd op kan zitten. De conferentiestoelen van Staalbaron bieden u rug maximale ondersteuning en zorgen ervoor dat u op een natuurlijke manier zit. Daarnaast is een zithoogte essentieel voor een comfortabel zitcomfort. Bel daarom met één van onze specialisten voor het vaststellen van de juiste conferentiestoel.

Stapelbare conferentiestoelen

Het design team van Staalbaron heeft uiterst stijlvolle en functioneel conferentiestoelen ontwikkeld. Deze vergaderstoelen stapelen op een manier waardoor de zitting nooit wordt ingedrukt, tevens is het stapelen zeer eenvoudig en blijven de stapels relatief laag. Zo nemen de stoelen weinig ruimte in beslag in een bergingsruimte. Daarnaast zijn de stapelbare stoelen koppelbaar. Zo kunt u vaste en ordelijke rijen creëren. Koppelbare conferentiestoelen zijn een vereiste bij het ontstaan van calamiteiten en beschermen zo uw gebruikers. Het is zelf een vereiste volgens de Europese regelgeving. Staalbaron beschikt over een uitgebreid assortiment koppelbare conferentiestoelen. Zo is het koppelsysteem onder andere integraal in de stoel verwerkt. U hoeft simpelweg de lichtgewicht stoel op te tillen en te laten zakken. Een kind kan de was doen! De schakelbare stoelen zijn daarnaast ook uiterst stijlvol. Neem bijvoorbeeld de Pure of de Benz collectie. U kunt deze stoelen uitvoeren in een kleurrijke stof, een zakelijke stof of industrieel leer. Op deze manier geeft u de ruimte een eigentijdse en gewenste uitstraling.

Conferentietafels

Naast conferentiestoelen beschikt Staalbaron over een unieke stapelbare tafels en inklapbare tafels. Zie bijvoorbeeld de uiterst stijlvolle klaptafel Industri. Een unieke lichtgewicht industriële klaptafel van de hoogste kwaliteit. Daarnaast omvat het assortiment ronde klaptafels, stamtafels, verrijdbare tafels en meer vergadermeubilair.