Toont alle 8 resultaten

Inklapbare tafels horeca

Inkapbare tafels horeca


Inklapbare tafels horeca

Bent u op zoek naar inklapbare tafels horeca? Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron heeft een unieke collectie klaptafels voor de horeca. Onder andere grote ronde klaptafel, industriële klaptafels, banqueting klaptafels, inklapbare statafels en meer! Daarnaast bestaat heeft de keuze uit verrijdbare tafels, inklapbare statafels voor de horeca, eettafels en vergadertafels. Uiteraard zijn de horecatafels beschikbaar in verschillende stijlen en uitvoerbaar in meerdere beitskleuren. Op deze wijze kan u de klaptafels volledig samenstellen naar uw wensen. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw ideale inklapbare horeca tafels! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lichtgewicht inklapbare tafels

Speciaal voor de hotelindustrie is zijn de gebruikersvriendelijke en lichtgewichte inklapbare tafels Tavoli ontwikkeld. Voor alle medewerkers geldt de klaptafels snel in te klappen zijn. De lichtgewicht klaptafels zijn niet zwaarder dan 10 kilo en door de unieke constructie uiterst stabiel. Inklapbare tafels zijn uitermate geschikt wanneer een ruimte voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Denk hierbij aan onder andere vergaderzalen, congreszalen of zelfs bedrijfskantines. Inklapbare tafels zijn dus ruimtebesparend wanneer ingeklapt en vullen de ruimten indien uitgestald. Daarnaast zijn de tafel gemakkelijk te verplaatsen via een transportkar of trolley. Dit is tijdbesparend en daarnaast vertild u zich niet. Tevens bevatten de tafels over een stootrand om beschadigingen te voorkomen.
De standaard maat van een inklapbare tafel is 140 x 70 cm voor vier personen. In overleg worden de tafelbladen op maat gemaakt in andere afmetingen. Daarnaast heeft de keuze uit een groot aantal decors en beitskleuren. Tevens kunt u kiezen uit verschillende materialen. Onder andere HPL, fineer of massief eiken. Kortom, een groot aantal voordelen!

Industriële klaptafels Industri

Na het succes van de inklapbar tafel Tavoli heeft Staalbaron de industriële inklapbare tafel Industri ontwikkeld. Een industriële inklapbaar waar een stoer metalen onderstel wordt gecombineerd met eiken houten blad. Naast eiken heeft u de keuze uit een groot aantal beitskleuren en patronen. Daarnaast kunt de inklapbare horeca verplaatsen aan de hand van een transportkar.

Lichtgewicht stapelbare stoelen

In combinatie met de inklapbare tafels heeft Staalbaron de collectie stapelbare stoelen Pure ontwikkeld. Een uiterst stijlvolle metalen stapelstoel voor conferentieruimtes en vergaderzalen. Net als de klaptafels zijn de stoelen uitvoerbaar in meerdere stoffen en kunstlederen.