Toont alle 12 resultaten

Stamtafels

Stamtafels


Stamtafels op maat

Bent u op zoek naar stamtafels? Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron heeft een unieke collectie stamtafels voor de horeca. Onder andere grote eetkamertafels, industriële stamtafels, hoge stamtafels, en meer. Daarnaast bestaat heeft de keuze uit verrijdbare tafels, inklapbare tafels voor de horeca, eettafels en vergadertafels. Uiteraard zijn de horecatafels beschikbaar in verschillende stijlen en uitvoerbaar in meerdere beitskleuren. Op deze wijze kunt u de tafels volledig samenstellen naar uw wensen. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw ideale stamtafel! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stamtafel met houten blad

De stamtafels van Staalbaron hebben een trendy en hippe uitstraling. Optioneel worden er wielen aan het frame toegevoegd waardoor een verrijdbare tafel ontstaat. Deze tafels passen perfect bij een (werk)café. Deze verrijdbare stamtafels en bartafels voor multifunctionele ruimten, zorginstellingen en restaurants passen daarom in de interieurstijl Home en bieden 100% zekerheid voor een sfeervol en gezellig, huiselijk, klassiek interieur.
Neem bijvoorbeeld de stamtafel Taf of Long! Stamtafel Long! wordt optioneel uitgevoerd met een Powerdata met 3 stroomvoorzieningen en 2 datalijnen. U klanten kunnen heerlijk met een laptop vergaderen en werken aan de opmaatgemaakte stamtafel. Een andere toevoeging is de Lampen set bestaande uit 2 of 3 lampenkappen. De afwerking van het staal is lichtjes geschuurd voor een mat uiterlijk. Het tafelblad is gemaakt van massief eikenhout, al dan geschuurd of verouderd. Het tafelblad is mat afgelakt. De tafels zijn geschikt voor binnen gebruik. De finishing kan ook een slagvaste epoxy coating zijn in diverse RAL kleuren. Wij raden u aan de metalen tafel te onderhouden met een siliconenspray. Bel of mail ons voor de prijzen 072-7600010.

Stamtafel met metalen onderstel

Daarnaast bestaat het assortiment uit een groot aantal stamtafel met metalen onderstel. De Sensi collectie is functionele collectie stamtafels voor zorginstellingen. De verrijdbare stamtafels worden op maat gemaakt. Door de constructie en juiste hoogte past zowel een rolstoel als stoel volledig onder de tafel.

Horeca tafels inklapbaar

Staalbaron heeft een uniek assortiment inklapbare tafels voor de horeca ontwikkeld. Deze klaptafels zijn uiterst functioneel en toepasbaar voor conferentieruimtes, vergaderzalen en hotels. Zie bijvoorbeeld de klaptafel Industri! Een industriële inklapbaar waar een stoer metalen onderstel wordt gecombineerd met eiken houten blad. Naast eiken heeft u de keuze uit een groot aantal beitskleuren en patronen. Daarnaast kunt de inklapbare horeca verplaatsen aan de hand van een transportkar.