Toont alle 4 resultaten

Horeca statafel

Horeca statafel


Horeca statafel

Bent u op zoek naar een horeca statafel? Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron heeft een unieke collectie statafels voor de horeca. Onder andere metalen statafels, industriële statafels, inklapbare statafels en meer! Daarnaast bestaat heeft de keuze uit verrijdbare tafels, inklapbare tafels voor de horeca, eettafels en vergadertafels. Uiteraard zijn de horecatafels beschikbaar in verschillende stijlen en uitvoerbaar in meerdere beitskleuren. Op deze wijze kunt u de klaptafels volledig samenstellen naar uw wensen. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw ideale inklapbare horeca tafels! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Statafels voor de horeca

De topbladen van de statafels zijn standaard uitvoerbaar in de maten rond 70 cm, 80 cm en 90 cm. Daarnaast zijn de bladen beschikbaar in 70x70 cm, 80 x 80 cm etc. Wilt u een andere maat? Neem dan contact met ons op. Tevens zijn de horeca statafels beschikbaar in een groot aantal materialen. Denk hierbij onder andere aan massief beukenhout, massief eikenhout, HPL of melamine. De statafels zijn eenvoudig verplaatsbaar door middel van een transportkar.

Inklapbare statafels

Voor de hotelindustrie is de uiterst functionele en gebruikersvriendelijke statafel Industri ontwikkeld. Sta tafel Industri is real Dutch Design ontworpen door Peter Helsloot. De stoere statafel combineert een blauw metalen onderstel met een houten blad. Dit creëert een strak industrieel design. De sterke Statafel Industri kan vrij eenvoudig worden verplaatst. De meubilair serie Industri is speciaal voor dit gebruik gemaakt. De industriële Statafel Industri heeft een tafelblad van massief eikenhout afgewerkt met matte lak. Het massief houten tafelblad kan ook verouderd worden. Het tafelblad kan ook uitgevoerd worden met het slagvast kunststof HPL, zoals E.04. Dit laatste plaatmateriaal is zeer geschikt voor de zorg omdat het makkelijk te reinigen is. Bovendien is HPL plaatmateriaal slag- en krasbestendig dus niet eenvoudig te beschadigen. Daarnaast heeft de keuze uit een groot aantal decors en beitskleuren. In combinatie met de stapelstoel Design Vintage wordt je interieur super trendy! Kortom, een groot aantal voordelen!

Industriële klaptafels Industri

Na het succes van de inklapbar tafel Tavoli heeft Staalbaron de industriële inklapbare tafel Industri ontwikkeld. Een industriële inklapbaar waar een stoer metalen onderstel wordt gecombineerd met eiken houten blad. Naast eiken heeft u de keuze uit een groot aantal beitskleuren en patronen. Daarnaast kunt de inklapbare horeca verplaatsen aan de hand van een transportkar.

Lichtgewicht stapelbare stoelen

In combinatie met de inklapbare tafels heeft Staalbaron de collectie stapelbare stoelen Pure ontwikkeld. Een uiterst stijlvolle metalen stapelstoel voor conferentieruimtes en vergaderzalen. Net als de klaptafels zijn de stoelen uitvoerbaar in meerdere stoffen en kunstlederen.