Toont alle 17 resultaten

Horeca tafels

Restaurantstoelen zonder armleuning zwart


Horeca tafels

Bent u op zoek naar horeca tafels? Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron heeft een unieke collectie tafels voor de horeca. Onder andere stamtafels, verrijdbare tafels, inklapbare tafels voor de horeca, eettafels en vergadertafels. Uiteraard zijn de horecatafels beschikbaar in verschillende stijlen en uitvoerbaar in meerdere beitskleuren. Op deze wijze kunt u de tafels volledig samenstellen naar uw wensen. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw ideale tafel! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Horeca tafel zwart onderstel met houten blad

De horeca tafels zijn uitvoerbaar in een groot aantal vormen. Zo kunt u kiezen voor vierkant, rond of ovaal tafelblad. Aan de hand van een plattegrond en het bezoekersaantal wordt vastgesteld welke tafelopstelling het meest voor de hand ligt. Graag helpen wij u daarbij. Veelal wordt in de horeca gebruik gemaakt van een centraal tafel onderstel in combinatie met een houten blad. De standaard tafelbladen zijn 70x70cm, 80x80cm, 120x70cm of 120x80 cm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor afwijkende maten. Eveneens zijn de tafelbladen beschikbaar in een groot aantal soorten materialen. Onder andere melamine, metaal, beuken, HPL, gefineerde bladen, etc.

Horeca tafels inklapbaar

Staalbaron heeft een uniek assortiment inklapbare tafels voor de horeca ontwikkeld. Deze klaptafels zijn uiterst functioneel en toepasbaar voor conferentieruimtes, vergaderzalen en hotels. Zie bijvoorbeeld de klaptafel Industri! Een industriële inklapbaar waar een stoer metalen onderstel wordt gecombineerd met eiken houten blad. Naast eiken heeft u de keuze uit een groot aantal beitskleuren en patronen. Daarnaast kunt de inklapbare horeca verplaatsen aan de hand van een transportkar.

Industriële statafels

Naast barkrukken beschikt Staalbaron over een stijlvolle en unieke statafels. Zo heeft u de keuze uit de unieke statafels Event en Industri. Deze stoere barkrukken combineren een metalen onderstel met een massief eiken blad. Uniek aan de industriële statafels is dat zij inklapbaar zijn. Daarnaast kunt u ze gemakkelijk verplaatsen door middel van een transportkar. De statafels zijn uitvoerbaar in verschillende topbladen en beitskleuren.