Day

Klassiek • Beukenhout • Personaliseerbaar

Kleuren stof S3:

5 verschillende kleuren bolletjes met een plus S3

Kleuren beits B1:

Beitskleuren 6

Beschrijving

De stapelbare stoel Day is een klassiek model. Het frame is gemaakt van vakkundig gebogen beukenhout. De rugleuning en zitting zijn gemaakt van geperst multiplex. Om het zitcomfort zelfs te verbeteren is de Day uitvoerbaar in een gestoffeerde rugleuningen en zitting. De stapelbare stoel Valencia kan tot vier hoog worden gestapeld.

Extra informatie
Deze organisaties gingen u voor
Extra informatie

Extra informatie

SPECIFICATIES

Stijl Klassiek.
Frame Beukenhout.
Rugleuning Beukenhout natuur, Kleurenkaart Beits B1, Stof S3, Kunstleder L4.
Zitting Beukenhout natuur, Kleurenkaart Beits B1, Stof S3, Kunstleder L4.
Doppen Dop Vilt (DV) of Dop Nylon (DN).

OPTIES

Hygiëne Hout of Kunstleder afneembaar.
AcouCaps Optie: sokjes om achterpoten voor makkelijk schuiven en betere akoestiek.

EIGENSCHAPPEN

Hoogte
Breedte
Diepte
Zithoogte
Zitbreedte
Zitdiepte
Materiaal,
Stapelbaar
Gewicht
Kleuren stof S3

Kleuren stof S3

Alle bolletjes met namen van S3

Kleuren beits B1

Kleuren beits B1

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik het juiste meubilair?
Bij het uitkiezen van uw meubilair dient u de identiteit van uw onderneming of stichting en doelgroep te identificeren. Zijn het jongeren, ouderen, zakelijke mensen of een gezellige mix? Wat zijn de activiteiten die plaatsvinden in de ruimte en is dit van invloed op de opstelling van het meubilair? Dient er bijvoorbeeld meubilair te worden opgeslagen?
  • Identiteit:           Door middel van een 'moodboard' kunt u een visuele weergave maken van uw inrichting. Plaatjes zeggen namelijk meer dan 1000 woorden! Door creatief en structureel te werken wordt een prachtig interieur verwezenlijkt!
  • Doelgroep:         Vanwege de ruime keuze dient u na te denken over de functie en de stijl van het meubilair. Heeft uw bijvoorbeeld een conferentiezaal met wisselde opstellingen? Zie dan onze stapelstoelen en inklapbare tafels waarbij het gewicht van de producten in acht wordt genomen.
Of kiest u voor een eetruimte waar de focus ligt op een inrichting met een industriële- of Scandinavische stijl? Zie dan onze collectie restaurantstoelen. 072 7600010
Waar kan ik het meubilair bekijken?
Het meubilair staan in onze unieke showroom 500 m2 te Heerhugowaard. Het adres is Smuigelweg 1b 1704 PX Heerhugowaard. Onze uitgebreide collectie wordt prachtig geëtaleerd in onze unieke showroom ZienXL. Kom de prachtige collectie bekijken waar de koffie altijd klaar staat! Bel nu voor een telefonische afspraak! 072 7600010
Kan ik stoffen en kleuren uitkiezen?
Het projectmeubilair is uitvoerbaar in een groot aantal kleuren kunstleders, stoffen en beitsen. In onze showroom kunt u op uw gemak de grote collectie kleurstalen bekijken. Wilt u een voorproefje? Bekijk dan de prachtige stoffen en kleuren bij de desbetreffende producten.
Bestaat de mogelijkheid het meubilair door Nederland of België te bezorgen?
Jazeker, wij leveren meubilair door heel Nederland en België op de door u opgegeven locatie. Uiteraard verzorgen de chauffeurs de levering volgens de richtlijnen van het RIVM. 072 7600010
Hoe zit het met de service en de garantie?
U ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie op de producten bij "eigenlijk" normaal gebruik. De belasting van het meubilair komt overeen met de specificaties van het meubilair. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, stelt u ons op de hoogte van uw klacht door middel van foto's. Op deze manier kunnen wij samen kijken naar een oplossing 072 7600010
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Day” te beoordelen

Maak een afspraak met onze zitspecialist!

Indien uw (begin-dementerende) moeder of vader zelfstandig thuis woont, is vallen een reëel gevaar. Het opstaan en gaan zitten zijn potentiële valmomenten. Een veilige eetkamerstoel met armleuningen is dan een hele geruststelling. Bovendien kunnen wij samen met u de juiste zithoogte van de zorgstoel bepalen. met behulp van de meetstoel. Op deze manier kunnen senioren makkelijker opstaan ondanks verminderde spierkracht. Tevens helpen sta-op stoelen bij veilig opstaan. Zorgmeubel heeft een ruime collectie met urine-werende bekleding en eenvoudige afstandsbedieningen.
Zelfstandig en veilig thuiswonen, gunnen wij alle senioren. Zorgmeubel, Beter Leven!

In de showroom staan tientallen ergonomische sta-op stoelen, seniorenstoelen, fauteuils en tafels om te testen en direct mee te nemen. Indien u liever telefonisch of online advies wilt hebben, helpen wij u graag verder.