Resultaat 1–24 van de 79 resultaten wordt getoond

Restaurantstoelen


Restaurantstoelen & restaurant meubilair

Bent u op zoek naar restaurantstoelen en restaurantmeubilair. Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron heeft een uitgebreide collectie meubelen voor de horeca. Onder andere horeca stoelen met of zonder armleuningen, restauranttafels, tafelonderstellen, barkrukken en veel meer! Het assortiment is veelal toegepast bij restaurants, cafés, vergaderzalen, conferentieruimtes, hotels, en veel meer! De veelzijdige collectie bestaat uit hoogwaardige producten uitvoerbaar in verschillende stijlen, beitskleuren, decors, kunstlederen en stoffen. Op deze wijze kunt u de horeca meubels volledig samenstellen naar uw wensen. Graag assisteren wij u bij het uitzoeken van uw vergadermeubilair! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Restaurantstoelen en restaurant barkrukken

Staalbaron heeft jarenlange ervaring bij het leveren van meubilair aan de horeca. In al die jaren heeft het een zeer divers assortiment restaurantstoelen, restauranttafels en barkrukken opgebouwd. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste horecastoelen. Of het nu gaat om klassieke, moderne of luxe restaurant stoelen. Restaurant stoelen zijn er in verschillende vormen, maten en stijlen. Is u voorkeur een maximaal zitcomfort kiest u dan voor een restaurant met armleuning en een dikke zitting met hoge rugleuning. Een hoge rugleuning biedt steun in de rug wat een langdurig zitcomfort garandeert. Of gaat u voorkeur uit naar een vintage restaurantstoelen? Zie dan onder andere de Old School of Pure industriële vintage stoelen. Ook deze industriële stoelen uitvoerbaar in meerdere kunstlederen en onderstellen. Heeft u te maken met een wisselend aantal bezoekers of een wisselde opstelling van het restaurantmeubilair? Kies dan voor stapelbare restaurantstoelen die door middel van een transportkar worden verplaatst.
Naast horeca stoelen heeft Staalbaron een bijpassend assortiment horeca barkrukken. De keuze uit stijlen voor barkrukken is eveneens divers. Zie bijvoorbeeld de klassieke barkukken, moderne design barkrukken of industriële barkrukken. Neem als bijvoorbeeld de Industriële Barkruk BK. Een trendy barkruk die uitermate geschikt is voor cafés of werkcafés. Een andere optie is de trendy barkruk Claire met een schattige rietenzitting en rugleuning. Of kiest u toch voor de klassieke en stijlvolle barkruk Bistro. Deze stijlvolle barkukken beschikken bijvoorbeeld over een hoge rugleuning, armleuning, zijn stapelbaar, verschillende hoogtes en verschillende materialen. Kortom, keuze genoeg! Graag assisteren we u bij deze keuze!

Restaurant tafels en inklapbare tafels

Bij restaurantstoelen horen bijpassende tafels. Zo heeft Staalbaron een collectie tafels voor restaurant ontwikkeld. Zo kunt u denken aan restauranttafels voor 4 personen, grote eetkamertafels voor 6 of 8 personen, verrijdbare tafels. Voor conferenties ruimtes of zalen kunt u denken aan inklapbare tafels en stapelbare tafels. De lichtgewicht inklapbare tafels van Staalbaron zijn door één persoon gemakkelijk in te klappen, te verplaatsen en uit te stallen. Neem onder andere de lichtgewichtklaptafels Tavoli of de industriële inklapbare tafels Industri en Cross. Lichtgewicht stapelbare tafels met een luxere industriële klaptafels met een echt eiken fineer blad. Een prachtig meubel voor uw zaak! Voor conferenties en grote diners heeft Staalbaron de unieke lichtgewicht Forte klaptafels. Ronde inklapbare, lichtgewicht en verrijdbare klaptafels Forte is beschikbaar in een medium afmeting van rond 80 cm voor 8 personen en de Forte XL met een diameter van 160 cm voor 12 personen.

Restaurantbanken en accessoires

Daarnaast heeft Staalbaron een collectie banken, fauteuils en accessoires voor de horeca en restaurants. Onder de accessoires vallen kasten, lampen, planten, kleden en meer!