Kobra

Duurzaam • Koppelbaar •  Stapelbaar

Kleuren bekleding:

Kleuren beits:

Kleuren frame:

6 verschillende Metaal bolletjes in donker en lichte tinten

Beschrijving

Stapelbare kunststof stoel Kobra is een zeer stijlvolle en functionele stapelstoel. Deze stapelstoel wordt veelvuldig toegepast bij tandartspraktijken, Ahoeds, ziekenhuizen, fysiotherapiepraktijken of in gangen. De wachtkamer blijft altijd rustig en netjes met dit wachtmeubilair. Aangenaam is Cobra zonder meer, het zitcomfort maakt zowel passieve als actieve zithoudingen mogelijk. In medische praktijken worden de stapelbare kunststof project stoelen Kobra gebuikt in personeelsruimte en als spreekstoel in de spreekkamers. Cobra is een koppelbare stoel en zelfs een radiusopstelling behoort tot de mogelijkheden. Hij is in hout of kunststof verkrijgbaar en zitting en rug kunnen gestoffeerd worden. Voor de stapelbare kunststof stoel Kobra zijn tal van gezellige kleurencombinaties mogelijk. Kortom, jarenlang zit-plezier is gegarandeerd!

Extra informatie
Deze zorginstellingen gingen u voor

Deze zorginstellingen gingen u voor

Extra informatie

Extra informatie

SPECIFICATIES

Stijl Zakelijk modern.
Frame Metaal.
Rugleuning Gerecycled Kunststof, Houtbeits of Kunstleder.
Armleuning Opties: zwart PVC of Bakeliet.
Zitting Gerecycled Kunststof, Houtbeits of Kunstleder.
Doppen Dop Vilt (DV) of Dop Nylon (DN).

OPTIES

Hygiëne Gerecycled Kunststof, Hout of Kunstleder afneembaar.

EIGENSCHAPPEN

Breedte
Diepte
Hoogte
Zitbreedte
Zitdiepte
Zithoogte
Stapelbaar
Materiaal, , ,
Kleuren kunstlederen L1

Kleuren kunstlederen L1

Urinewerend kunstleder voor zorg

Beitskleuren

Beitskleuren

Frame kleuren

Frame kleuren

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik het juiste meubilair voor mijn buurtcentrum of dorpshuis?
In eerste instantie sluit u aan bij de identiteit van uw buurthuis: is het voor ouderen, jongeren, gemengde doelgroepen? Wat zijn de activiteiten? Hoeveel opslag is er aanwezig? Worden er veel verschillende opstellingen neergezet?
  • Identiteit: door middel van uw interieur kunt u de doelstelling van uw buurtcentrum of dorpshuis accentueren. Het is leuk om met een interieurteam een moodboard (sfeerboord) te maken. Plaatjes zeggen meer dan 1.000 worden.
  • Doelgroep: jongeren zijn wat robuuster dus het meubilair moet sterk zijn. Ouderen hebben behoefte aan goede stoelen met lange armleuningen waar ze makkelijk en veilig uit op kunnen staan. In alle gevallen adviseren wij u urine-werend kunstleder, wat makkelijk schoon te maken is. L1 of L4. Tegenwoordig zijn verschillende soorten stoelen in bijvoorbeeld de vintage of industriële interieurstijl een zeer goede keuze.
  • Gymen voor ouderen doe je beter op een stoel zonder armleuning.
  • Opslag heeft onder andere betrekking op het aantal stoelen en tafels die gestapeld kan worden.
  • Als er veel gewisseld wordt van opstellingen is het gewicht van een stoel of tafel zeker een factor die meegewogen moet worden.traks zullen de armleuningen van de nieuwe seniorenstoel uw vader of moeder nog meer helpen bij het opstaan en gaan zitten.
Voor meer informatie en advies kunt u altijd bellen! 072 7600010
Is het meubilair makkelijk schoon te maken?
Het meubilair is zeer eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Zowel het frame van Beukenhout of ijzer als het hygiënische kunstleder. Het kunstleder is in 3 kwaliteiten te leveren.
  • L1: Dit materiaal is speciaal geschikt voor de zorgsector. Het hygiënische materiaal is urine- schimmel- en bacteriewerend. De gevreesde MRSA- bacterie hecht zich niet op het materiaal. Zeker voor mensen met open wonden bij de zitting of rugleuning is dit belangrijk. De stoelbekleding kan periodiek, eens per halfjaar, gereinigd worden met chloor- en alcohol bevattende schoonmaakmiddelen. Het materiaal voldoet aan de hoogste Britse brandnormering CRIB5.
  • L4: Dit hygiënische materiaal is een met een vochtige doek eenvoudig te reinigen maar is niet bestand tegen alcohol of chloorhoudende schoonmaakmiddelen. Tevens is het kunstleder brandwerend is prima geschikt voor zwaar gebruik door jongeren en senioren.
Indien er een vlek ontstaat, verwijder deze zo snel mogelijk of neem contact met ons op voor advies. 072 7600010
Waar kan ik dit meubilair bekijken en uit proberen?
Deze metalen stoelen, barkrukken en tafels staan in onze showroom 500 m2, Smuigelweg 1b 1704 PX  Heerhugowaard. In de showroom staan tientallen stapelstoelen, inklapbare lichtgewicht klaptafels, verrijdbare klaptafels, fauteuils, sta-op stoelen, rolstoeltafels en veel meer projectmeubilair....... Indien u een telefonisch aangeeft wanneer u komt, zetten wij de koffie klaar! 072 7600010
Bestaat de mogelijkheid het meubilair door heel Nederland en België te bezorgen?
Jazeker, wij leveren meubilair door heel Nederland en België op de door u opgegeven locatie. Indien u duidelijk naam, afleveradres en eventueel kamernummer opgeeft, verzorgen de chauffeurs de levering volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Let op: in zorginstellingen geven wij het meubilair af bij de receptie.
  • Oud meubilair nemen wij niet mee tenzij u dit uitdrukkelijk vraagt. In dat geval berekenen wij extra vrachtkosten en afvoerkosten. Bovengenoemde kan alleen bij een zelfstandig wonende senior en nooit in een instelling.
072 7600010
Service en Garantie Hoe zit het daar mee?
U ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie op de producten bij "eigenlijk" normaal gebruik. De belasting van de stoelen door lichaamsgewicht moet uiteraard overeenkomen met de productkenmerken. Mocht iets onverhoopt kapot gaan, stelt u ons op de hoogte van uw klacht met foto's. Op deze manier kunnen wij samen kijken hoe wij dit op kunnen lossen. Het is altijd beter eventuele twijfels van te voren aan te geven, dan kunnen wij er rekening mee houden. 072 7600010
De stoel maakt krassen op de vloer en maakt veel lawaai. Wat nu?
Tijdens het advies gesprek proberen wij met elkaar de juiste dop onder de stoelen te plaatsen. Het vervelende geluid van schuivende stoelen of het maken van krassen ontstaat door weerstand tussen de stoelpoten en de vloer. Er zijn veel soorten doppen die dit kunnen verhelpen: dop met vilt, dop met droogloopmat eronder, Teflon dop, sokjes om de stoelpoten voor ernstige akoestische problemen de zogenaamde AcouCaps. Deze stoel kunt u uitvoeren met deze verschillende akoestische doppen. Bel ons voor advies. Bovendien kunnen de trillingen (het geluid) kan in sommige moderne gebouwen ver dragen omdat er weinig wordt gewerkt met "zachte" materialen 072 7600010
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kobra” te beoordelen

Maak een afspraak met onze zitspecialist!

Indien uw (begin-dementerende) moeder of vader zelfstandig thuis woont, is vallen een reëel gevaar. Het opstaan en gaan zitten zijn potentiële valmomenten. Een veilige eetkamerstoel met armleuningen is dan een hele geruststelling. Bovendien kunnen wij samen met u de juiste zithoogte van de zorgstoel bepalen. met behulp van de meetstoel. Op deze manier kunnen senioren makkelijker opstaan ondanks verminderde spierkracht. Tevens helpen sta-op stoelen bij veilig opstaan. Zorgmeubel heeft een ruime collectie met urine-werende bekleding en eenvoudige afstandsbedieningen.
Zelfstandig en veilig thuiswonen, gunnen wij alle senioren. Zorgmeubel, Beter Leven!

In de showroom staan tientallen ergonomische sta-op stoelen, seniorenstoelen, fauteuils en tafels om te testen en direct mee te nemen. Indien u liever telefonisch of online advies wilt hebben, helpen wij u graag verder.