Filter

Actieve filters

Toont alle 13 resultaten

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen


Vergaderstoelen

Bent u opzoek naar vergaderstoelen en vergadermeubilair? Dan bent u bij Staalbaron op het juiste adres! Het uitgebreide assortiment van Staalbaron bestaat onder andere uit luxe vergaderstoelen, vintage stoelen, vergaderstoelen met wieltjes, ergonomische bureaustoelen en meer. De stijlvolle collectie geeft u vergaderruimte een eigentijdse stijl. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een industriële stijl, een klassieke stijl of een zakelijke stijl. Kortom, keuze genoeg om u ruimte naar wens in te richten.

Vergaderstoelen en bureaustoelen met wieltjes

Een goede vergaderstoel is onmisbaar voor een kantoor. Een vergaderstoel met goed zitcomfort maakt een goede indruk bij uw klant en personeel. Maar wat is nu een kwalitatieve vergaderstoel? Er zijn een aantal kenmerken waarmee u de juiste vergaderstoel kunt uitkiezen. Ten eerste is de juiste zithoogte een belangrijk element bij het uitkiezen van bureaustoelen. Daarnaast is een volledige ondersteuning van de rug- en nekwervels essentieel. De stoelen bieden zowel de juiste zithoogte als de gewenste ondersteuning. Daarnaast kunt u kiezen voor een verstelbare zithoogte. Door de verstelmogelijkheid kunnen zowel lange als korte mensen gemakkelijk hun voeten op de grond plaatsen. Zie bijvoorbeeld de Meeting Stoel van Staalbaron. Een vintage/industriële vergaderstoelen op wieltjes. De combinatie van kunstleder en het metalen onderstel geven de vintage vergaderstoel een stoer uiterlijk. Denkt u daarnaast aan de hoogte van de armleuning en grote van het zitvlak. Graag helpen we u bij de juiste keuze!

Stapelbare vergaderstoelen & zonder wieltjes

Daarnaast heeft Staalbaron een collectie luxe vergaderstoelen opgebouwd. Deze stoelen zonder wieltjes zijn zowel klassiek als stijlvol. Ideaal voor een directiekamer. De kleuren brengen de kamer tot leven. Heeft u echter te maken met een wisselend aantal bezoekers? Kiest u dan voor stapelbare stoelen. Ideaal voor een zaal of conferentieruimte. Door middel van een transportkar kunt de stoelen opslaan in een berging en weer uitstallen.

Vergadermeubilair en vergadertafels

Naast de design vergaderstoelen beschikt Staalbaron over unieke vergadertafels. Zowel grote vergadertafels, inklapbare vergadertafels en grote ronde klaptafels. Zie bijvoorbeeld de uiterst stijlvolle klaptafel Industri. Een unieke lichtgewicht industriële klaptafel van de hoogste kwaliteit.