Inrichting buurtcentrum voor ouderen 2019


Inrichting buurtcentrum voor ouderen

De inrichting buurtcentrum voor ouderen is geslaagd met een kleurrijk resultaat! Buurthuis de Hoeksteen heeft gekozen voor de stoelen BinC en BinC A met armleuningen. Buurthuis de Hoeksteen is een gezellig buurthuis dat bedoelt is als ontmoetingsplek en is onderdeel van Esdégé-Reigersdaal. Esdégé-Reigersdaal is een bestaande en vertrouwde klant van StaalBaron.

Stapelbare zorgstoel BinC A

Stapelbare zorgstoel BinC A is een ergonomisch gevormde eetkamerstoel en helpt senioren veilig opstaan. Doordat de zorgstoelen een juiste zithoogte hebben kunnen de gebruikers hun voeten plat op de grond plaatsen. Bovendien heeft de stoel extra lange armleuningen die het opstaan ondersteunen.
Daarnaast bestaat de zitting uit NOSAG veren, vergelijkbaar met de ouderwetse veren. Met als gevolg geeft dit veel zitcomfort omdat drukpunten goed verdeeld worden. Juist voor mensen met Parkinson of weinig gevoel in de benen is dit heel erg prettig.
Als bijkomend voordeel is de armstoel voor ouderen lichter in gewicht hetgeen aan- en afschuiven van de tafel vergemakkelijkt.

Meer informatie? Graag helpen wij u verder!
Neem contact met ons op via info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!

Inrichting buurtcentrum voor ouderen

Inrichting buurtcentrum voor ouderen is naast de Binc en BinC A aangevuld met de stapelstoel S. Als eerste is de stapelstoel S zeer vriendelijke voor het budget. Als tweede is de oersterke stapelstoel S tevens koppelbaar in rijen. De stapelstoel heeft een kunststof kuip waar je op kunt springen zonder dat de zitting breekt of zelfs verkleurt. Als laatste is de stapelstoel S gemakkelijk tot 10 – 15 hoog te stapelen. Daarom ideaal voor zalen, bedrijfskantines en multifunctionele ruimtes. Eventueel uit te voeren met een zitkussen.

Zorgtotaaloplossingen door StaalBaron

StaalBaron, Sterk in Sfeer! is fabrikant in sterk en sfeervol interieurs en meubilair. Zorgmeubel is een label van StaalBaron. Zorgmeubel is een projectinrichter met een speciaal assortiment zorgmeubilair dat aan zeer hoge kwaliteit eisen voldoet. Het assortiment bestaat niet alleen uit ergonomische armstoelen maar ook verrijdbare rolstoeltafels, kwalitatieve fauteuils en akoestische producten.

De fabriek is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De showrooms van Zorgmeubel en StaalBaron zijn gevestigd in het karakteristieke pand ZienXL. Dit is gelegen in een karakteristiek Oud-Hollands pand in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Zoals gezegd we helpen graag!

Neem contact met ons op via info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!