Interieurontwerp Zorginstelling 2019


Interieurontwerp Zorginstelling 2019 geeft een kijkje achter de schermen van de ontwerpstudio en design team van StaalBaron BV. Want hoe pakt dit team van professionele interieurontwerpers een metamorfose van uw zorginstelling nu eigenlijk aan?
StaalBaron heeft een 3 stappenplan ontwikkeld waarin de mens centraal staat als cliënt, verzorgende, familielid, vrijwiliger of leidinggevende.
Benieuwd hoe wij dat doen, lees dan snel verder of bel StaalBaron 072 7610010.

Interieurontwerp Zorginstelling: 1

Interieurontwerp begint bij de inventarisatie van de missie en kernwaarden van de organisatie. Wat is het de DNA van uw organisatie?
Betrouwbaar, innovatief, geloofsovertuiging, moed, loyaliteit, liefde noem maar op…de volgende vraag is wat zijn de uitdagingen van het gebouw?
Is er voldoende ruimte, buitenruimte, opslag, vreemde hoeken, lange (saaie) gangen etc. etc.
Benoem de doelgroep duidelijk, waar moet je extra opletten……
Dan is er uiteraard het door u opgestelde Programma van Eisen: hoeveel stoelen, tafels, kasten, lampen, banken, bureaus etc.
Van deze inventarisatie maken wij een mooie Zorgscan die wij als uitgangspunt nemen voor de volgende stap de Creatie.
Beniewd hoe wij dat doen, lees dan snel verder of bel StaalBaron 072-7600010!

Interieurontwerp Zorginstelling: 2

Op basis van de Zorgscan maken wij een moodbaord. Vaak dagen wij uw interieurteam uit om dit zelf te doen samen met de cliënten. Een stapel tijdschriften, plakband en een groot vel papier en samen lekker knippen. Of samen met je collega’s een pinterest bord maken.
Nadat dit sfeerboord is gemaakt delen wij de ruimte logisch en praktisch in en maken 3-D ontwerpen. Vervolgens kunt u uw commentaat leveren op dit voorlopig ontwerp en zullen wij het nog een keer aanpassen naar definitief ontwerp.
Beniewd hoe wij dat doen, lees dan snel verder of bel StaalBaron 072-7600010!

Interieurontwerp Studio voor Omring

Zorginstelling de Omring heeft een duidelijke visie omtrent de inrichting van zorginstelling Pelgrim ookwel Schutteveld genaamd.
De namen van de afdelingen van de oude zorginstelling Gollards worden meegenomen: De Luwte, ´t Raaksie,
Beniewd hoe wij dat doen, lees dan snel verder of bel StaalBaron 072-7600010!

StaalBaron interieurontwerp

StaalBaron ontwerpt, fabriceert en realiseert gastvrije en gezellige totaalinrichting. Tevens is StaalBaron is fabrikant in sterk en sfeervolle interieurs en meubilair. De fabriek is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De showrooms van Zorgmeubel en StaalBaron zijn gevestigd in het karakteristieke pand ZienXL is gelegen in een karakteristiek Oud-Hollands pand in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Zoals gezegd we helpen u graag!

Bel 072 7600010 of mail ons mailto:info@staalbaron.nl