2018 – Kantoorinrichting Schagen


Kantoorinrichting Schagen is trendy, warm en efficiënt. Omnyacc Schagen, Accountants en Adviseurs, ia een nieuwe lokatie op de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw. Het accountantskantoor Omnyacc vindt zijn oorsprong in 1929 en heeft meerdere vestigingen in de Kop van Noord-Holland. De professionele visie wil graag moderne zakelijkheid combineren met warme belangstelling voor de cliënten. De nieuwe vestiging in Schagen is opgericht door Aad Dobbe en Wijnand Breuker en opende op 1 januari 2018 haar deuren.

Kantoorinrichting Schagen: Omnyacc

De uitgangspunten van de nieuwe, trendy kantoorinrichting is bepaald door Aad Dobbe en Wijnand Breuker van Omnyacc samen met Mariëtte Dekker:

  • Eigentijds, modern en zakelijk kantoorinterieur met een warne uitstraling.
  • De kantoor verdieping mist een partnerkantoor, vergaderruimte, eetgedeelte en receptie.
  • Er moeten minimaal 20 medewerkers gefaciliteerd worden.
  • Vloer is erg vies.

Kantoorinrichting Modern: Ontwerp

Mariëtte Dekker en haar team gaan de slag. In het creatief ontwerp veranderen de onderstaande elementen in het bestaande gebouw:
Het oude archief wordt een tweede partner kantoor, vergaderruimte wordt toegvoegd en de kolommen wordt geïntegreerd in het receptiemeubel. De wachthoek bestaat uit een gezellige eettafel met prachtige moderne stoelen. De hoge bank scheidt de ruimte af van de werkplekken van de secretaresses en het receptiemeubel…..Tevens kan de prachtige wachttafel tijdens de lunch gebruikt worden door de medewerkers….
Bel StaalBaron, Sterk in Sfeer 072-7600010 of mail!

Kantoorinrichting Modern: Projectinrichting

Opdrachtgever Omnyacc Aad Dobbe
Creatief Ontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Balie- Keukenontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Interieurbouw StaalBaron BV  Peter Helsloot
Projectleiding StaalBaron BV Marëtte Dekker
Aannemer Wever Bouw BV Kees Vrijzen
Kantoor-& Kantinemeubilair StaalBaron BV  Peter Helsloot

StaalBaron, fabrikant Interieur & Meubilair
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

StaalBaron, Sterk in Sfeer! is gevestigd in het sfeervolle Business Centre ZienXL in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Schagen in het noorden, gemeente Hollands Kroon in het oosten, gemeente Heerhugowaard in het zuiden en gemeenteLangedijk in het westen. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
ZienXL heeft een bushalte op 100 m afstand en er is een  perfecte openbare busverbinding vanaf station Heerhugowaard.