Lichte inklapbare tafels Industri nieuw!


Lichte inklapbare tafels van de serie Industri is het nieuwe innovatieve product van StaalBaron! De inklapbare tafels zijn in het bijzonder ontwikkeld voor multifunctionele ruimtes en voor het veel verplaatsen van de vergadertafels!

In de hotel- en conferentiebranche worden zalen meerdere keren per dag omgebouwd van vergaderopstelling tot conferentiezaal. Elke opstelling betekent lichamelijke actie! Tillen, schuiven, inklappen, uitklappen en draaien. Dit kost veel tijd, energie en moeite. Door middel van de stijlvolle innovatieve productielijn klaptafels ‘Industri’ van Staalbaron is dit verleden tijd. 

De lichte inklapbare tafels Industri hebben zeer sterke kunststof randen rondom het tafelblad. Zelfs als de tafels op de hoeken vallen, zullen de tafelranden niet beschadigen.
De tafels zijn voorzien van een metalen onderstel en gecombineerd met een blad naar keuze geeft het een strak industrieel design!

De tafel is speciaal ontworpen voor horeca en multifunctionele ruimten zoals vergaderruimten, atriums, inloopruimten. In deze ruimten wordt meubilair regelmatig verplaatst of opgeruimd.
Anders gezegd kan één medewerkers de tafel inklappen of uitklappen en op de bijpassende transportkar tillen. 

Het tafelblad kan ook uitgevoerd worden met het slagvast kunststof HPL. Dit plaatmateriaal is zeer geschikt voor veelzijdig gebruik omdat het makkelijk te reinigen is. Bovendien is HPL plaatmateriaal slag- en krasbestendig dus niet eenvoudig te beschadigen. In combinatie met de statafel Industri wordt je interieur super trendy!

Er zijn meerdere vormen van onderstellen mogelijk en tal van keuzes voor het tafelblad decor.

Wil jij ook zulke sterke inklapbare tafels?  We helpen graag via de website van StaalBaron B.V. of via 072-7600010!

StaalBaron is gevestigd in het sfeervolle Business Centre ZienXL in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Langedijk, Schagen, Hollands Kroon en Heerhugowaard. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242.