Lichtgewicht stapelstoelen Van der Valk 2019


Lichtgewicht stapelstoelen Van der Valk

De lichtgewicht stapelstoelen staan bij verschillende Van der Valk hotels in Nederland maar ook in het buitenland. De Van der Valk hotels hebben gekozen voor prachtige lichtgewicht stapelstoelen voor haar vergaderzalen. De lichtgewicht stapelstoelen Contessa A zijn bekleed met een prachtig leder en bovendien is het zitcomfort extra comfortabel omdat het voorgevormde schuim bevat. De lichtgewicht stapelstoel Contessa A laat zich uiteraard prima combineren met de lichtgewicht tafel Tavoli.

Lichtgewicht stapelstoelen Contessa A productkenmerken samengevat:

  • StaalBaron, fabrikant van stapelstoelen, heeft de stoel Contessa zo ontworpen dat je makkelijk 12 stoelen op elkaar stapelt.
  • Tevens bestaan er koppelstukken voor deze moderne stapelstoel zodat je de stoelen kunt koppelen in een rij opstelling in vergaderzalen.
  • De lichtgewicht stapelstoelen zijn gemaakt van aluminium en worden gecoat met een prachtige lak.
  • Een medewerker verplaatst heel eenvoudig een stapelstoel. Daarnaast heeft StaalBaron prachtige verrijdbare transportkarren voor de stapelstoelen ontworpen.
  • Het kunstleder voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk te reinigen.
  • Er zijn 100 standaardkleuren kunstleder beschikbaar.
  • De rugleuning en zitting kunnen bestaan uit stof of kunstleder.

Peter Helsloot van StaalBaron B.V. ontwikkelt in het bijzonder vergadermeubilair voor de hotelwereld waaronder Van der Valk hotels. Vandaar dat de lichte stapelstoelen Contessa A zeer geschikt zijn voor vergaderzalen, multifuntionele zalen en banqueting zalen maar ook voor restaurants, dorpshuizen, sportkantines en zorginstellingen.

Kijk voor het schitterende resultaat ook op de website van Van der Valk.

StaalBaron is gevestigd in het sfeervolle Business Centre ZienXL in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Langedijk, Schagen, Hollands Kroon en Heerhugowaard. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242.

Wil jij ook zo’n mooie vergaderruimte?  Neem dan contact met ons op via de website van StaalBaron B.V. of bel ons op via 072-7600010!