Lichtgewicht vergadertafels bij Van der Valk 2019


Lichtgewicht vergadertafels bij Van der Valk

De lichtgewicht vergadertafels staan bij verschillende Van der Valk locaties in Nederland maar ook in het buitenland. Van der Valk hotels beschikken over smaakvolle en inspirerende zalen voorzien van moderne lichtgewicht vergadertafels en lichtgewicht stoelen. Peter Helsloot van StaalBaron B.V. ontwikkelde in het bijzonder voor Van der Valk hotels de tafel serie Tavoli met uiterst sterke randen voor het zware gebruik in de vergaderzalen, multifunctionele zalen en banqueting zalen.

De lichtgewicht vergadertafels zijn niet zwaarder dan 11 kilogram en bovendien erg gebruikersvriendelijk. Anders gezegd kan één medewerkers de tafel inklappen of uitklappen en op de bijpassende transportkar tillen. Daarnaast laat de lichtgewicht vergadertafel Tavoli laat zich uiteraard prima combineren met de lichtgewicht stapelstoelen Contessa A.

Ter illustratie de YouTube Video hieronder;

Tevens zijn de lichtgewicht vergadertafels geschikt voor restaurants, hotels, scholen, ziekenhuizen, dorpshuizen, sportkantines, zorginstellingen, overheidsinstellingen en noem maar op.

Lichtgewicht vergadertafel Tavoli productkenmerken:

  • Lichtgewicht tafelbladen niet meer dan 11 kilogram bij een bladmaat van 120 x 70 cm
  • Lichtgewicht tafelpoten die de gebruiker staand kan inklappen en uitklappen
    • (waardoor dat dit veel schade aan de randen van de vergadertafels voorkomt)
  • Robuuste tafelranden van kunststof die niet beschadigen bij vallen.
  • Ten slotte zeer ruime standaard decor keuze van de tafelbladen.

Kijk voor het schitterende resultaat ook op de website van Van der Valk.

StaalBaron is gevestigd in het sfeervolle Business Centre ZienXL in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Langedijk, Schagen, Hollands Kroon en Heerhugowaard. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242.

Wil jij ook zo’n mooie vergaderruimte?  Neem dan contact met ons op via de website van StaalBaron B.V. of bel ons op via 072-7600010!