Missie en Kernwaarden

Waar staat StaalBaron voor? Waarin onderscheiden wij ons? Wat is de bedrijfscultuur van StaalBaron? Wat zijn de kernwaarden van StaalBaron? Waar geloven wij in? Wat verbindt ons met u!

StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer! Stelt de mens centraal. Mensen ondervinden veel welzijn van een positieve omgeving: Een veilige, gezonde, sfeervolle en duurzame plek waar iedereen zich prettig en geborgen voelt. Samen met en voor u naar een sterk meubelstuk in een sfeervol interieur!
Onze slogan vertelt ons verhaal. StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer. Samen met u zoeken wij naar sfeervolle oplossingen voor uw interieur in combinatie met sterk en duurzaam meubilair

Waarin onderscheiden wij ons?

StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer! onderscheidt zich door:

 •  Sterk in Fabricage, duurzaam en maatwerk
 •  Sterk in Ontwerp, creatief en sfeervol
 •  Sterk in Samen
 •  Sterk Assortiment

Missie en Kernwaarden

StaalBaron heeft een open bedrijfscultuur waarin onze kernwaarden uitgangspunt voor onze identiteit zijn: Creativiteit, Innovatie en Vertrouwen. Op deze manier werken wij samen met onze klanten, leveranciers ,medewerkers en andere partners aan onze missie:

 • Creativiteit
  Nieuwe kansen zien en oplossingen vinden zit in ons DNA. Het is onze manier van waarnemen, denken en doen, op een vernieuwende wijze. Het kan een originele oplossing zijn voor uw meubelvraagstuk. Maar het kan ook een inventieve denkwijze of daadkrachtige realisatie van uw interieur zijn.
 • Innovatie:
  Verbeteren is ons motto. Leren, verbeteren en borgen zijn uitgangspunten bij het ontwerpen, produceren en handelen. Ons principe is: fouten maken mag – Als je er maar van leert.
 • Vertrouwen:
  Samenwerking vereist een open en eerlijke omgang met elkaar. Daarvoor is vertrouwen noodzakelijk. Dit vormt de basis voor het uitgangspunt afspraak-is-afspraak en elkaar aanspreken als men zich niet aan de afspraken houdt.

Sterk in Samen. Wat verbindt ons met U!

Wij gaan zelfs nog een stapje verder. Wij vragen u om kritisch mee te denken. Wat kan er beter? Welke producten kunnen wij innoveren? Hoe staat het met de akoestiek, ARBO-wetgeving, brandveiligheid, duurzaamheid, ergonomie, hygiëne en veiligheid? Met uw terugkoppeling gaan wij aan de slag. Op deze manier is de cirkel rond en innoveren en creëren wij elke dag!

Deze zorginstellingen gingen u voor