2019 AgroCare fase 1


Agro Care is een jong en dynamisch glastuinbouwbedrijf waar het hele jaar rond verschillende soorten (tros)tomaten worden geteeld. Met diverse vestigingen in Nederland, Marokko en Tunesië behoort Agro Care tot één van de grootste en moderne tomatenteeltbedrijven ter wereld. Door een ‘open mind’ en niet bang te zijn om samenwerkingen aan te gaan is Agro Care in de het korte bestaan uitgegroeid tot een innovatieve, competitieve speler. Begin dit jaar 2019 is de eerste fase nieuw industrieel kantoorontwerp opgeleverd. De visie die Agrocare uitdraagt is “We care for people” is geïntegreerd in het nieuwe interieur.

Complete ontwerp en realisatie opdracht die Mariëtte Dekker en haar team van Agrocare directeuren, Paul Grootscholten en Bas Eilander, hebben gekregen luidt: het interieur van de huidige 3 facilitaire blokken aanpassen aan deze visie “We care for people”.

Nieuw industrieel kantoorontwerp Agrocare: Resultaat

De compleet nieuwe kantoorinrichting is prachtig geworden en voldoet aan alle verwachtingen die de visie “We care for people”inhoudt:

■ De indeling van de facilitaire blokken is totaal omgegooid. Tevens is het lichtplan aangepast aan de nieuwe functies en het plafond vervangen. De gescheurde vloer is voorzien van een prachtige PVC vloer en dilitatie voegen zodat deze in de toekomst ook mooi blijft. De deuren zijn vervangen voor industriële toegangsdeuren en de wanden zijn geschilderd.
De uitstraling van de gang is in één woord adembenemend.

■ Het sfeervolle werkcafé kan worden ingezet als extra, moderne vergaderruimte voor ruim 20 mensen. De trendy, hoge vergadertafel heeft als positieve bijkomstigheid dat mensen sneller geneigd zijn beslissingen te nemen omdat je als het ware kan weglopen.

■ Bovendien kan deze multifunktionele ruimte makkelijk bij de bedrijfskantine worden betrokken vanwege de moderne, glazen deuren.

■ Het trendy werkcafé heeft gezellige, halfronde zitjes zodat de medewerkers, die vaak ver van huis zijn, rustig contact kunnen onderhouden met het thuisfront.

■ Pauzes zijn druk bezet en alle medewerkers moeten binnen een bepaalde tijd koffie kunnen pakken vandaar dat de koffiezetapparatuur strategisch is neergezet. De keuken met bar is extra ruim opgezet en van meerdere kanten benaderbaar met voldoende apparatuur.

■ Combinaties van grote, kleine, hoge en lage tafels maakt het mogelijk dat alle medeewerkers kunnen pauzeren zoals zij of hij dat wenst: individueel of met een groep.

We care for people: Niet-roken en ARBO

■ Het ongezonde roken moet worden ontmoedigd. De rokersruimte is kleiner gemaakt en bovendien alleen uitgerust met tafels. Gedachte hierachter is dat het rokers zich zullen mengen tijdens het eten met de niet-rokers. Het is namelijk niet meer mogelijk je broodje op te eten in de rokersruimte. Op deze manier wordt het roken minder gezellig en dus ontmoedigt.

■ Alleen de gang biedt toegang to de rokersruimte. Medewerkers kunnen niet meer vanuit het bedrijfsrestaurant naar de rokersruimte.

■ Kantoren met vaste werkplekken zijn uitgerust met moderne, in hoogte instelbare, electrische bureau’s Flex. Deze bureaus Flex zijn uitgerust met afsluitbare pennenlade, kabelslangen en CPU-houder. Het moderne bureau heeft een strak betonlook blad.

■ Persoonlijke werkplekken zijn uitgevoerd met ARBO-goedgekeurde bureaustoel, Kamir. Deze bureaustoel Kamir voldoet aan alle ergnomische eisen en heeft een automatische gewichtsinstelling. Deze gewichtsinstelling zorgt voor de juiste tegendruk van de rugleuning zodat de medewerker in elke werkpositie, actief of meer ontspannen, goed wordt ondersteunt. Voor de kantoormedewerkers van Agrocare geldt het gezonde motto “zitten is bewegen.”

■ Het directie kantoor en de vergaderruimten zijn eveneens uitgerust met de zit-sta bureau’s Flex en bureaustoelen Kamir.

Industrieel kantoorontwerp: Oud / Nieuw

In het onderstaande filmpje zijn onze mannen druk bezig:

Industrieel kantoorontwerp: Creatie/Nieuw

Industrieel kantoorontwerp: 3. Realisatie

De operatie betreft 2 naast elkaar gelegen vestigingen, Agrocare 11 en Agrocare 17. De totale verbouwing neemt 20 weken in beslag. Als bouwcoördinator wordt Henk Evers aangesteld. Onder zijn leiding worden de diverse onderaannemers aangestuurd. De realisatie verloopt prima volgens planning zonder tijdsverlies en binnen het budget. Wilt u ook zo’n trendy nieuw industrieel kantooronderwerp met ARBO goed-gekeurd kantoormeubilair: Bel StaalBaron, Sterk in Sfeer! 072-7600010 of mail.

Nieuw industrieel kantoorontwerp: Projectgegevens

Opdrachtgever Agrocare P. Grootscholten, B. Eilander
Creatief Ontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Aannemer Wever Bouw BV Kees Vrijsen
Interieurbouw StaalBaron BV  Peter Helsloot
Projectleiding  StaalBaron BV Henk Evers
Vloeren StaalBaron BV Dennis van Groenigen
Kantoor-& Kantinemeubilair StaalBaron BV  Peter Helsloot

StaalBaron, fabrikant Interieur & Meubilair
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

StaalBaron, Sterk in Sfeer!

StaalBaron is centraal gelegen in de kop van Noord-Holland, gevestigd op het kruispunt van de provinciale wegen N241/N242. StaalBaron ligt tussen gemeente Schagen in het Noorden, gemeente Hollands Kroon in het Oosten, gemeente Heerhugowaard in het Zuiden en gemeente Langedijk in het Westen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
Er is een  perfecte openbare busverbinding vanaf station Heerhugowaard, en een busstation op 100 m van het bedrijf.