Revalidatie stoel voor heupproblemen


Revalidatie stoel Lift UP Dinner A: veilig opstaan

Revalidatie eetkamerstoel Lift UP Dinner A helpt de mensen bij het veilig opstaan. De Lift UP functie geeft een zetje omhoog bij de opsta beweging en vertraagde beweging bij het gaan zitten zodat u niet valt. Bij ouderen is het fijn als de zithoogte van de stoel aangepast is aan het lichaam: de voeten dienen plat op de grond te staan. Ouderen mensen bewaren zo veel makkelijker hun evenwicht bij het opstaan. De normale zithoogte is tussen de 45- 47 cm bij een lichaamslengte tussen de 164 – 175 cm.
Indien de  revaliderende heupproblemen heeft, is het belangrijk dat de zithoogte van de eetkamerstoel voor revaliderende minimaal 50 cm is: de hoek van de heup kan namelijk niet 90 graden zijn in verband met ingebracht protese. Voor lange mensen geldt eveneens een zithoogte van de eetkamerstoel van minimaal 50 cm.
Bestel de eetkamerstoel voor revaliderende mensen hier of bel 072 7600010 boor deskundig advies!

Revalidatie stoel Lift UP Dinner A:  gewicht

Revalidatie eetkamerstoel Lift UP Dinner A helpt de mensen bij het veilig opstaan. De Lift UP functie werkt op lichaamsgewicht daarom is het belangrijk bij aanschaf  van de revalidatiestoel behalve de (geschatte) lichaamslengte ook het het (geschatte) gewicht aan ons door te geven. De extra lange, houten armleuningen geven de revaliderende de mogelijkheid naar voren te buigen en als het ware gaat de stoelzitting automatisch omhoog!  Indien u zwaarder of lichter bent, het maakt ons niet uit. Wij zullen de eetkamerstoel voor revaliderende mensen goed voor af stellen.
Bestel de eetkamerstoel voor revaliderende mensen hier of bel 072 7600010 boor deskundig advies!

Revalidatie stoel Lift UP Dinner A: onder tafel schuiven

Revalidatie eetkamerstoel Lift UP Dinner A heeft gestoffeerde armleuningen van 68 cm hoog bij een zithoogte van 51 cm. Indien de extra, brede en lange  houten armleuningen op de stoel gemonteerd wilt hebben worden de armleuninghoogte van 69 cm. Deze armstoelen met sta op functie voor revaliderende past meestal niet onder een normale tafel. Gelukkig heeft StaalBaron 2 type tafels waar de sta op eetkamerstoel onder geschoven kunnen worden: de rolstoeltafel Sensi en de tafel BloQ.
Daarnaast is het belangrijk dat u aangeeft op welke vloer de sta op eetkamerstoel staat: glad, vloerbedekking of plavuizen. Wij plaatsen de juiste doppen zodat de senioren of revaliderende de stoel makkelijk naar achteren en onder de tafel kan schuiven.  Bestel de eetkamerstoel voor revaliderende mensen hier of bel 072 7600010 boor deskundig advies!

Revalidatie stoel Lift UP Dinner A: Juiste dop