Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Zorg eetkamerstoelen

Zorg eetkamerstoelen


Seniorenstoelen voor de zorg

Bent u opzoek naar seniorenstoelen voor uw instellingen of een senioren eetkamerstoel voor thuis? Bent u opzoek naar een senioren eetkamerstoel met armleuning of een stapelbare eetkamerstoel. Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron beschikt over een groot assortiment zorgmeubilair. Zo bestaat het assortiment onder andere uit eetkamerstoelen voor senioren, senioren fauteuils, hoge stoel voor ouderen, verrijdbare tafels en meer. Tevens verzorgt Staalbaron totale zorginrichtingen voor gerenommeerde zorginstellingen door Nederland en België.
Staalbaron heeft zowel seniorenstoelen voor thuisgebruik als een collectie senioren stoelen voor zorginstellingen. In beide gevallen geldt dat het zorgmeubilair van een hoogwaardige kwaliteit is. De ergonomische stoelen voldoen aan een aantal functionaliteiten. Deze functionaliteiten maken de zorgstoel en bieden de cliënt een zalig zitcomfort. Ten eerste zijn de zorgstoelen van Staalbaron extra verstevigd. Vanwege de lange levensduur zijn de stoelen dan ook duurzaam van aard. De extra versteviging zorgt ook dat de stoelen 'hufterproof' zijn. Perfect voor een instelling waar hardhandig wordt omgegaan met spullen. Daarnaast zijn de zitting en rugleuning ergonomisch gevormd. Deze ergonomische vormgeving zorgt voor een zeer comfortabel zitcomfort. Daarnaast zijn de armleuning extra lang, wat het opstaan voor de cliënt vergemakkelijkt. Kortom, de collectie senioren eetkamerstoelen is uitermate geschikt om toe te passen in zorginstellingen, bejaardenhuizen en dagbestedingen. Op deze wijze kan het zorgmeubilair ziekte als artrose, reuma, scoliose, ziekte van Parkinson en ziekte van Bechterew verlichten.  Werkt u in een zorginstelling en schuift u de cliënten dagelijks aan? Dan kunt u de zorgstoelen tevens uitvoeren met wieltjes. Wieltjes worden in de voorpoten aangebracht en verlicht het aanschuiven van de cliënten. Daarnaast kunt u onder andere kiezen voor een stoelenwagen of verschillende soorten doppen. Een win-win situatie voor zowel de cliënt als de gebruiker, waarbij iedereen zelfstandiger en gemakkelijker te werk kan gaan.

Seniorenstoelen voor thuis

Speciaal voor de thuismarkt heeft Staalbaron een collectie seniorenstoelen geproduceerd. Deze stoelen zijn altijd op voorraad en voldoen aan de ergonomische standaarden die worden geëist bij zorginstellingen. De senioren eetkamerstoelen zijn eventueel uitvoerbaar met wieltjes. Daarnaast kunt u de zithoogte verhogen. Op de wijze kunt u de perfecte stoelen voor uw moeder of vader samenstellen.

Hygiëne

Daarnaast worden de stoelen uitgevoerd in de kunstlederen K2 en K3. Deze hoogwaardige kunstlederen worden gekenmerkt door een aantal pluspunten. Zo zijn de kunstlederen MRSA-bacteriewerend, urineafstotend, brandveilig en natuurlijk beschikbaar in talloze kleuren. Contacteer Staalbaron indien u vragen heeft over zorgmeubilair of de inrichting van uw instelling of vraag onze online brochure aan voor inspiratie. 

Relaxfauteuils, sta-op stoelen en meer!

Naast senioren stoelen beschikt Staalbaron over een uitgebreid assortiment transferstoelen, relaxfauteuils en sta-op-stoelen. Wederom zijn deze collectie ergonomisch gevormd en in samenspraak met ziekenhuizen ontwikkeld. U kunt de relaxfauteuils optioneel uitvoeren met wielen of gebruiken als bed. De bekleding van de fauteuils bestaat net zoals de eetkamerstoelen uit de hoogwaardige kunstlederen K2 en K3.