Sta op stoel aanbieding


Sta Op Stoel Aanbieding: Joy A


Sta Op stoelen Joy op voorraad nu tijdelijk € 899,- in plaats van € 1.099,- incl. BTW. Leverbaar binnen 1 week. Aanbieding tot en met 1 april 2017!
Bel of mail StaalBaron, fabrikant zorgmeubilair, voor uw bestelling 072 7600010.

Sta op stoelen aanbieding voor ouderen Joy helpen senioren bij het veilig opstaan. De relaxfauteuil heeft een zithoogte 46 cm zodat de ouderen bij het opstaan goed met hun beide voeten stevig op de grond staan. Bovendien zijn de armleuningen breed en lang zodat zij voldoende grip en steun bieden bij het opstaan. Deze factoren voorkomen het vallen bij het opstaan uit een relaxstoel hetgeen het zelfvertrouwen van de ouderen vergroot en de senioren stimuleert om meer te bewegen en zelfstandig te leven lekker thuis of in een zorginstelling.
Sta op stoel voor ouderen Joy uit de serie Zorgmeubel voldoen aan ergonomische maten (zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en armleuning hoogte ) die fysiotherapeuten en ergotherapeuten stellen aan goede sta op stoelen.
Bel of mail StaalBaron, fabrikant zorgmeubilair, voor uw bestelling 072 7600010.

Sta Op Stoel Aanbieding: Bediening

Sta op stoelen voor ouderen Joy:  De relaxfauteuil heeft een zeer simpele bediening, 2 knoppen omhoog en omlaag zijn voldoende. Dit is voor oudere mensen die vergeetachtig worden een fijne ervaring. Demente mensen kunnen de sta op stoel, zeker in het begin van hun ziekte goed bedienen.
Bovendien is de ruststand 160 graden, dat is bijna liggend. Dit geeft de ouderen gelegenheid even te dutten. Dit is net zo belangrijk als bewegen om vitaal te blijven omdat de hersenen tijdens het uitrusten kunnen resetten.
Sta op stoelen voor ouderen Joy helpt de senioren regie over hun eigen leven te behouden en lekker thuis te blijven wonen. Wie wil dat niet?  Bel of mail StaalBaron, fabrikant zorgmeubilair, voor uw bestelling 072 7600010.

Sta Op Stoel Aanbieding: Rustige beweging

Sta op stoel voor ouderen Joy heeft een zeer rustige, geleidelijke sta-op en neergaande beweging. Oudere mensen hebben een minder goed functionerend evenwichtsorgaan zodat zij eerder misselijk worden. Bij een langzame beweging kan hun evenwichtsorgaan in samenwerking met hun ogen en de verwerking in de hersenen de sta op beweging als het ware bijhouden…………
Dit is dan ook een fijne sta op stoel voor mensen met neurologische klachten, of in de volksmond mensen met een beroerte: CVA, hersenbloeding, TIA, ouderdom epilepsie. De hersenen werken trager maar kunnen de beweging bijhouden…..
Tevens is de sta op stoel voor senioren Joy door de langzame beweging een comfortabele sta op stoel voor mensen met klachten aan het evenwichtsorgaan bijvoorbeeld de ziekte van Ménière. Bel of mail StaalBaron voor uw bestelling 072 7600010.

Sta Op Stoel Aanbieding : Comfortabel

Sta op stoel voor ouderen Joy heeft afneembare PU kunstlederen bekleding in 2 kleuren: Taupe en Antraciet. De bekleding voelt zeer zacht aan en de onderliggende laag schuim geeft voldoende steun. Vanwege de eerder genoemde langzame beweging is de sta op stoel tevens geschikt voor mensen met chronische gewrichtsontstekingen zoals artrose, reuma, scoliose, de ziekte van Parkinson, ziekte van Bechterew. Bel of mail StaalBaron voor uw bestelling 072 7600010.

Sta Op Stoel Aanbieding : Ruststand

Sta op stoel voor ouderen Joy heeft een aangename ruststand van 160 graden om een dutje te doen. Beweging is voor ouderen zeer belangrijk, zeker in relatie tot beginnende dementie. Lekker uitrusten, een dutje doen na gedane arbeid is echter net zo belangrijk. Op deze manier kunnen de ouder wordende hersenen “resetten” en is er weer voldoende energie om na het dutje weer een activiteit te ondernemen. Relaxstoel met een goede ruststand is zeer belangrijk en de staop stoel Joy biedt dit allemaal. Een beter leven voor de senior………of voor mensen met chronische gewrichtsontstekingen zoals artrose, reuma, scoliose, of voor mensen met neurologische de ziekten zoals Parkinson, ziekte van Bechterew, epilepsie. Alsmede ouderen met geriatrische ziekten zoals dementie of Alzheimer. Bel of mail StaalBaron voor uw bestelling 072 7600010. 

Sta Op Stoel Aanbieding : Leverbaar Nu!

Sta op stoel Joy is momenteel leverbaar uit voorraad binnen 1 week voor de actieprijs van  899,-. U kunt de stoel komen ophalen bij ons magazijn of laten opsturen. Het afleveren kost € 32,50 per afleveradres in de doos.

StaalBaron B.V.
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

Vanaf Amsterdam volg A-7 richting Hoorn, neem afslag 10 richting Wognum, N242. Bij de tweede rotonde volg richting Heerhugowaard, na spoorweg viaduct bij de verkeerslichten rechtsaf en u bent er! De koffie staat klaar!