StaalBaron Missie


StaalBaron, fabrikant meubilair en interieurs, biedt een totaaloplossing aan klanten in de horeca, zorg en het bedrijfsleven op het gebied van Interieur & Hospitality. De klant wordt ontzorgd en krijgt een maatwerkproduct binnen het vastgestelde budget. StaalBaron hecht heel veel belang aan sfeervolle, warme inrichtingen in zowel de horeca, projectinrichting als in de zorg. StaalBaron is Sterk in Sfeer!
Het gebouw ZienXL, Samenwerken onder één dak, is een inspirerend, flexibel Business Centre voor samenwerkende leveranciers en dienstverleners op het gebied van Interieur & Hospitality en Zorg. In het karakteristieke, Westfriese gebouw ZienXL worden klanten geïnspireerd door de sfeervolle showroom. Op deze manier zien de klanten mogelijkheden voor het inrichten van het Interieur de Hospitality of Zorg in hun organisatie.


StaalBaron Missie: Kernwaarden

StaalBaron committeert zich aan onderstaande kernwaarden:

  • Omgeving beïnvloedt welbevinden van mensen.
  • Sterk in Sfeer!
  • Authenticiteit van mens en materialen, duurzaamheid, respect voor de natuur


StaalBaron Missie: Omgeving beïnvloedt mensen.

StaalBaron neemt voor ieder interieur als basisuitgangspunt: omgeving beïnvloedt welbevinden van mensen. Uiteraard kan deze beïnvloeding zowel positief als negatief zijn. Als positief wordt beschouwd: warme kleuren, sfeervolle materialen, combinatie van licht en donker, sensibiliteit van materialen, houtdecors…..etc.


StaalBaron Missie: Sterk in Sfeer!

StaalBaron hecht veel waarden aan sfeervol maar ook sterk meubilair en hufter proof interieurs. Bovendien moeten de bekleding van de stoelen makkelijk te reinigen zijn, tafelbladen moeten goed te reinigen zijn evenals barbladen.


StaalBaron Missie: Authenticiteit en Duurzaamheid

ZienXL ondernemers bieden producten aan, die voldoen aan de hoogste Europese milieu normeringen binnen uw budget en maken. Zo zijn er bijvoorbeeld bureaustoelen die volledig recyclebaar zijn, of meubelstoffen die niet gekleurd worden met de schadelijke metaalhoudende verven, vloeren die 100% recyclebaar zijn, meubelstoffen second-hand en die ook goed te reinigen zijn, wandbekleding met akoestische werking en die voldoen aan milieueisen, koffie die duurzaam is en toch budgetvriendelijk, onderhoudsmiddelen die milieuvriendelijk en goedkoop zijn etc. etc.
ZienXL ondernemers maken u graag attent op deze budgetvriendelijke alternatieven!

Maak een afspraak, bel 072 7600010 of mail ons!


ZienXL: Lokatie

StaalBaron is gelegen op het “vierlandenpunt” Gemeente Heerhugowaard, Hollands Kroon, Langedijk en Schagen. ZienXL is een karakteristiek, duurzaam gebouw met sfeervolle houtkachels, open haard en een gastvrije receptie!

StaalBaron
Smuigelweg 1
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600010

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.