Stage en Afstuderen bij StaalBaron

Zoek je een leuke stage bij een Design Studio? Of wil je een leuke zelfstandige commerciële opdracht? Ben je geïnteresseerd in het maken van websites? Wil je de ins en outs leren van een goed werkende receptie?

Stage en afstuderen bij StaalBaron is beide mogelijk voor HBO en MBO studenten. StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer! is projectinrichter voor de horeca en de zorg. De mens staat bij ons centraal, als klant, medewerker, leverancier en collega. Wij verwelkomen studenten op het gebied van Design, Marketing, Commercie, Administratie, Webdesign, Design en Ruimtelijke Vormgeving. Je gaat meelopen in de praktijk en wij proberen je zo veel mogelijk te leren. Daarbij zijn onze kernwaarden een leidraad Vertrouwen en Verantwoordelijkheid.

StaalBaron verkoopt projectmeubilair voor de horeca, zorginstellingen en kantoren zoals: eetkamerstoelen, verrijdbare tafels, sta op stoelen, bureaustoelen, bureaus, grote tafels, kasten, cafestoelen, stapelbare restaurant stoelen. Je kunt stagelopen als je een opleiding volgt: Vormgeving Horizon College in Hoorn, Hout- en meubileringscollege Hoorn, Commerciële economie op het HBO, secretaresse opleiding op het Horizon College.

Stage en Afstuderen bij StaalBaron: ZienXL

StaalBaron heeft een grote showroom en kantoren in het karakteristieke, Westfriese Business Centre ZienXL. ZienXL staat voor “Samenwerken onder één dak!” Creatieve Ondernemers genieten van elkaars netwerk en gezelschap. Koffietijd om 10.00 samen een bakkie doen, een potje tafeltennissen als je lang achter de PC hebt gezeten of even darten of biljarten is heel erg belangrijk….ZienXL huisvest:

 • Azzurino: Kralengroothandel
 • Blub Media: Media bedrijf
 • Bosch Verzekeringen
 • De-Slaapfabriek: Bedden en boxsprings
 • Meak Meubels: Keuken, tafels en Interieur maatwerk
 • Ramon Bruin: Kunstenaar
 • Rob Donders: Grafische vormgever en kunstenaar
 • Sense of Style: Interieurontwerpers
 • StaalBaron: Projectinrichting
 • Zorgmeubel: Zorgmeubilair

Stagelopen bij StaalBaron in Heerhugowaard: Wat neem je mee?

Je gaat echt meehelpen in het bedrijf StaalBaron en in het gebouw ZienXL dus zorg dat je er representatief uitziet: dat mag best hip zijn, maar je bent geen student meer. Je rol is die van assistent en dus ben je professioneel en sta je in je kracht: je bent dus zeker niet underdressed. Wat neem je mee?

 • Schrift
 • USB Stick
 • Pen, potlood, gum en lineaal
 • Meetlint
 • Laptop

FAQ Stage en afstuderen

Hoe ziet mijn Design stage eruit?

Je gaat plattegronden, schetsontwerpen en werktekeningen uitwerken in Sketch-Up. Dit fantastische tekenprogramma kun je gratis downloaden in de één na laatste versie. Je leert  het programma door zelfstudie. Onderstaande links helpen je snel verder. Let op maten in mm en altijd is de schrijfwijze l:1000 x b:800 x d:30 mm, of b:1000 x d:800 x h:950 mm.
Tevens vind je hier richtlijnen:

072 7600010
Ik studeer Media Vormgeving, wat kan ik doen bij StaalBaron?

StaalBaron onderhoudt 3 websites dus er is altijd werk voor je? Filmpjes maken, foto's bij werken, folders maken etc. etc. Je bent meer dan welkom.

072 7600010

. Aa

Wat doe ik bij een Administratieve stage?

Je zit achter de receptie en ontvangt bezoekers. Tevens beheer je de gezamenlijke agenda. Je notuleert het wekelijkse overleg. Tevens help je mee het CRM pakket up-to-dat te houden. Verzorg je mailingen en verricht je lichte administratieve taken.

072 7600010
Kan ik een HBO Commerciële stage bij StaalBaron lopen?

StaalBaron ontwikkelt nieuwe en innoveert bestaande producten. Hiervoor is onderzoek nodig naar leveranciers en producenten. Aan de andere kant moet er ook marktonderzoek uitgevoerd worden. Voor wie is dit product geschikt, hoe kunnen wij de doelgroep het beste bereiken? Als jij dit leuke onderwerpen vindt, neem dan contact met ons op.

072 7600010

Deze zorginstellingen gingen u voor