Stapelbare koppelstoelen Alkmaar 2019


De stapelbare koppelstoelen Curvi A en Curvi zijn met een kleurrijk eindresultaat geleverd bij De Alkenhorst in Alkmaar. De Alkenhorst vormt samen met WonenPlus en Evean het Huis van de Wijk. Daarnaast heeft de Alkenhorst vier zalen, een restaurantgedeelte, leestafels, een foyer en een computerhoek. Als gevolg was deze organisatie op zoek naar breed inzetbare stoelen!

Stapelbare koppelstoelen

De Alkenhorst biedt veel multifunctionele ruimtes in het bijzonder voor vergaderingen, cursussen, feesten en ontmoetingsactiviteiten. Mede hierom waren zij op zoek naar zowel stapelbare als koppelbare stoelen. Verder moesten de stoelen functioneel zijn met een luxe uitstraling. Het bestuur heeft gekozen voor de stoel Curvi met en zonder armleuningen.

Wilt u hier meer informatie over? Graag helpen wij u verder!
Neem contact met ons op via  info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!

Hygiënische bekleding

Aangezien de stoelen worden gebruikt bij de leestafel, het restaurantgedeelte, de computerhoek, de foyer en de vier zalen was het een voorwaarden dat de bekleding voldeed aan de hoogste hygiënische eisen. Daarom is er gekozen voor kunstleder K2 speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Voordelen van kunstleder K2:

  • Ten eerste hecht MRSA baterie zich niet op materiaal;
  • Ten tweede kan het materiaal worden schoongemaakt met chloorhoudende schoonmaakmiddelen;
  • Geen weekmakers is veel beter voor het milieu en dus een duurzame keuze;
  • Als laatste is het kunstleder K2, dit voldoet aan de hoogste brandcertificering BS5852 CRIB5.

Zorgtotaaloplossingen door StaalBaron

StaalBaron, Sterk in Sfeer! is fabrikant in sterk en sfeervol interieurs en meubilair. Zorgmeubel is een label van StaalBaron. Zorgmeubel is een projectinrichter met een speciaal assortiment zorgmeubilair dat aan zeer hoge kwaliteit eisen voldoet. Het assortiment bestaat niet alleen uit ergonomische armstoelen maar ook verrijdbare rolstoeltafels, kwalitatieve fauteuils en akoestische producten.

De fabriek is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De showrooms van Zorgmeubel en StaalBaron zijn gevestigd in het karakteristieke pand ZienXL. Dit is gelegen in een karakteristiek Oud-Hollands pand in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Zoals gezegd we helpen graag!

Neem contact met ons op via info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!