Statafel Industri

Industrieel •  Stapelbaar •  Verrijdbaar

Tafelblad Decors M:

5 verschillende tafelbladen met hout

Frame Kleuren:

6 verschillende Metaal bolletjes in donker en lichte tinten

Beschrijving

Industriële Inklapbare Statafel Industri

De Statafel Industri heeft een stoere Eikenhouten blad en een metalen onderstel. De sterke Statafel Industri kan worden ingeklapt en worden verplaatst. De Inklapbare Statafel Industri is speciaal ontworpen voor horeca en multifunctionele ruimten zoals vergaderruimten, atriums, inloopruimtes van kantoren of musea, universiteiten etc. In deze ruimten wordt het meubilair regelmatig verplaatst of opgeruimd. Voor het verplaatsen is een bijpassende transportkar beschikbaar. De transportkar is voorzien van 4 geremde wielen en is in dezelfde industriële stijl. De Industriële Statafel heeft een massief Eikenhouten blad. De Statafel Industri heeft een zeer gebruiksvriendelijk inklapsysteem. De Inklapbare tafel Industri past perfect bij het interieur!

Extra informatie
Deze organisaties gingen u voor
Specificaties tafels

Specificaties tafels

SPECIFICATIES

Maten Vierkant 80 x 80, 90 x 90, 100 x 100 cm
Maten Midden 110 x 80, 120 x 80, 130 x 80 cm
Eettafels 180 x 90, 200 x 100 cm
Stamtafels 240 x 100, 260 x 120 cm
Optie tafelblad Eiken massief d:40 mm
Wielen 2 stuks geremd

OPTIES

Hygiëne Tafelblad anti-bacterieel
Wielen 4 stuks geremd
Statafel Diverse hoogten tot 110 cm

EIGENSCHAPPEN

Lengte
Breedte
Hoogte
Gewicht
Materiaal, , ,
Functies, , , ,
Kleuren tafelblad decors M

Kleuren tafelblad decors M

Alle tafelbladen die er zijn met steen en hout

Kleuren frame

Kleuren frame

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik het juiste meubilair?
Bij het uitkiezen van uw meubilair dient u de identiteit van uw onderneming of stichting en doelgroep te identificeren. Zijn het jongeren, ouderen, zakelijke mensen of een gezellige mix? Wat zijn de activiteiten die plaatsvinden in de ruimte en is dit van invloed op de opstelling van het meubilair? Dient er bijvoorbeeld meubilair te worden opgeslagen?
  • Identiteit:           Door middel van een 'moodboard' kunt u een visuele weergave maken van uw inrichting. Plaatjes zeggen namelijk meer dan 1000 woorden! Door creatief en structureel te werken wordt een prachtig interieur verwezenlijkt!
  • Doelgroep:         Vanwege de ruime keuze dient u na te denken over de functie en de stijl van het meubilair. Heeft uw bijvoorbeeld een conferentiezaal met wisselde opstellingen? Zie dan onze stapelstoelen en inklapbare tafels waarbij het gewicht van de producten in acht wordt genomen.
Of kiest u voor een eetruimte waar de focus ligt op een inrichting met een industriële- of Scandinavische stijl? Zie dan onze collectie restaurantstoelen. 072 7600010
Waar kan ik het meubilair bekijken?
Het meubilair staan in onze unieke showroom 500 m2 te Heerhugowaard. Het adres is Smuigelweg 1b 1704 PX Heerhugowaard. Onze uitgebreide collectie wordt prachtig geëtaleerd in onze unieke showroom ZienXL. Kom de prachtige collectie bekijken waar de koffie altijd klaar staat! Bel nu voor een telefonische afspraak! 072 7600010
Kan ik stoffen en kleuren uitkiezen?
Het projectmeubilair is uitvoerbaar in een groot aantal kleuren kunstleders, stoffen en beitsen. In onze showroom kunt u op uw gemak de grote collectie kleurstalen bekijken. Wilt u een voorproefje? Bekijk dan de prachtige stoffen en kleuren bij de desbetreffende producten.
Bestaat de mogelijkheid het meubilair door Nederland of België te bezorgen?
Jazeker, wij leveren meubilair door heel Nederland en België op de door u opgegeven locatie. Uiteraard verzorgen de chauffeurs de levering volgens de richtlijnen van het RIVM. 072 7600010
Hoe zit het met de service en de garantie?
U ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie op de producten bij "eigenlijk" normaal gebruik. De belasting van het meubilair komt overeen met de specificaties van het meubilair. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, stelt u ons op de hoogte van uw klacht door middel van foto's. Op deze manier kunnen wij samen kijken naar een oplossing 072 7600010
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Statafel Industri” te beoordelen

Maak een afspraak met onze zitspecialist!

Indien uw (begin-dementerende) moeder of vader zelfstandig thuis woont, is vallen een reëel gevaar. Het opstaan en gaan zitten zijn potentiële valmomenten. Een veilige eetkamerstoel met armleuningen is dan een hele geruststelling. Bovendien kunnen wij samen met u de juiste zithoogte van de zorgstoel bepalen. met behulp van de meetstoel. Op deze manier kunnen senioren makkelijker opstaan ondanks verminderde spierkracht. Tevens helpen sta-op stoelen bij veilig opstaan. Zorgmeubel heeft een ruime collectie met urine-werende bekleding en eenvoudige afstandsbedieningen.
Zelfstandig en veilig thuiswonen, gunnen wij alle senioren. Zorgmeubel, Beter Leven!

In de showroom staan tientallen ergonomische sta-op stoelen, seniorenstoelen, fauteuils en tafels om te testen en direct mee te nemen. Indien u liever telefonisch of online advies wilt hebben, helpen wij u graag verder.