Statafels Industrieel bij Universiteit Utrecht 2019


Statafels Industrieel bij Universiteit van Utrecht fase 1

De Statafels Industrieel zijn geleverd bij de Universiteit van Utrecht met een prachtig resultaat! De Universiteit Utrecht is een internationaal vooraanstaande researchuniversiteit maar ook één van de grootste universiteiten van Nederland.

De Universiteit Utrecht bezit bijzonder cultureel erfgoed. Zo bevindt het Academiegebouw zich in het historisch centrum. Vandaar dat de organisatie hoge eisen stelt aan het nieuwe meubilair. StaalBaron is al 30 jaar een projectinrichter met een eigen assortiment dat aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoet.

Statafel Industri Inklapbaar

De inklapbare Statafels Industri zijn ontworpen door Peter Helsloot. De stoere Eikenhouten statafel gecombineerd met een blauw metalen statafel onderstel heeft een strak industrieel design. Bovendien kan de sterke Statafel Industri eenvoudig worden verplaatst. De Eikenhouten statafel is in het bijzonder ontworpen voor horeca en multifunctionele ruimten zoals vergaderruimten, atriums en inloopruimten. Omdat in deze ruimten meubilair regelmatig wordt verplaatst of opgeruimd.

Wilt u hier meer informatie over? Bel 072 7600010!

Statafels Industrieel Transportkarren

Tevens heeft StaalBaron voor het gemakkelijk transporteren van de inklapbare statafels transportkarren ontwikkeld. De transportkarren zijn evenals de statafel gemaakt van metaal en is hierdoor ook hufterproof! Op deze manier zijn per transportkar maar liefst 8 statafels makkelijk verrijdbaar.

Referentieprojecten zijn onder andere Hotel Jakarta Amsterdam, Van der Valk en Bar Restaurant Lely.

Kortom we helpen graag via info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!

Totaaloplossingen door StaalBaron

StaalBaron ontwerpt, fabriceert en realiseert gastvrije en gezellige totaalinrichting. StaalBaron is fabrikant in sterk en sfeervolle interieurs en meubilair. De fabriek is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De showrooms van Zorgmeubel en StaalBaron zijn gevestigd in het karakteristieke pand ZienXL is gelegen in een karakteristiek Oud-Hollands pand in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Zoals gezegd we helpen graag!