Zorgmeubilair Hospice 2019


Zorgmeubilair Hospice

Het zorgmeubilair voor Hospice Amterdam Zuid-Oost heeft geleid tot een prachtig en functioneel resultaat. Bij Hospice Amsterdam-Zuid-Oost vinden de patiënten ruimte, aandacht en in het bijzonder veel rust. Het zorgmeubilair moest dit tevens uitstralen. Het zorgmeubilair is zowel geplaatst in de huiskamer, de tv-hoek, de slaapkamers maar ook in de wacht- en vergaderruimte.

Zorgmeubilair Hospice: Zorgbanken

Het zorgmeubilair voor de Hospice Amsterdam Zuid-Oost is speciaal op maat gemaakt en zeer geschikt voor de zware zorg. De banken zijn speciaal op maat gemaakt voor de doelgroep en hebben de volgende voordelen:

  • Als eerste hebben de banken de juiste zithoogte en de zitting is niet te diep. Zodat ouderen makkelijker kunnen opstaan;
  • Ten tweede hebben de banken 1 zitkussen, dit vergemakkelijkt het schoonmaken;
  • Het binnenwerk van de banken wordt extra sterk gemaakt met beukenhout en verbindingen;
  • Als laatste kunnen de banken op maat gemaakt worden en worden bekleed met hygiënisch kunstleder K2. Dit is anti-bacterieel, schimmel- en urinewereld. Kortom, eenvoudig schoon te maken.

Zorgfauteuils Flower

De zorgfauteuils zijn samen met de complete inrichting op elkaar afgestemd. De zorgfauteuils zijn ergonomisch gevormd en uitgevoerd met armleuningen voor de gewenste sta-op beweging. De bekleding van de zorgfauteuil Flower is hetzelfde gecombineerd als de eetkamerstoelen Darnel wat zorgt voor een prachtig en rustgevende uitstraling.

Doordat het zorgmeubilair is geleverd met de zitting in hygiënisch kunstleder K2 kunnen de dames van het Hospice de meubelen gemakkelijk schoonmaken.

We helpen graag! Neem contact met ons op via info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!

Zorgmeubilair Hospice: Vergaderruimte

Naast de huiskamer, tv-hoek en de slaapkamers is er ook zorgmeubilair geleverd in de wacht- en vergaderruimte. Vandaar dat het Hospice Amsterdam Zuid-Oost heeft gekozen voor de vergaderstoelen Focus en de Smile.

De Focus is een moderne spreekstoel uitgevoerd met een comfortabele zitkuip en fijne armleuningen. De stoel Smile heeft een heerlijke rond gevormde rugleuning.

Zorgtotaaloplossingen door StaalBaron

StaalBaron, Sterk in Sfeer! is fabrikant in sterk en sfeervol interieurs en meubilair. Zorgmeubel is een label van StaalBaron. Zorgmeubel is een projectinrichter met een speciaal assortiment zorgmeubilair dat aan zeer hoge kwaliteit eisen voldoet. Het assortiment bestaat niet alleen uit ergonomische armstoelen maar ook verrijdbare rolstoeltafels, kwalitatieve fauteuils en akoestische producten.

De fabriek is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De showrooms van Zorgmeubel en StaalBaron zijn gevestigd in het karakteristieke pand ZienXL. Dit is gelegen in een karakteristiek Oud-Hollands pand in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Zoals gezegd we helpen graag!

Neem contact met ons op via info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!

Mail info@staalbaron.nl of bel 072 7600010!